padree Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 ahoj.potrebujem poradit kupil som octavku II r.v.2007 lim. pri rozsvieteni parkovačiek mi vzadu svietia slabo smerovky a obrysovki mi svietia len tie male a taktiež v konektori mam len 5pinov zapojenych na tom šiestom vobec nemam kabel. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 máš všechny žárovky vzadu v pořádku? nesvítí ti kontrolka porychy světel? možná máš nakodovanou funkci že při poruše zadních světel přebírají směrovky náhradní funkci...mám takový dojem že to jde nakodovat.. chtělo by to projít, ale myslím si že ti tam žádný kabel nechybí..... na diagnostice jsi byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Já teda nevím jak to přesně vzadu svítí mě, ale parkovací světla mají svítit tak že skoro nejsou vidět (obrysová), takže buďto se bavíme o světlech pro couvání nebo je vše ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padree Vloženo 22. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 máš všechny žárovky vzadu v pořádku? nesvítí ti kontrolka porychy světel? možná máš nakodovanou funkci že při poruše zadních světel přebírají směrovky náhradní funkci...mám takový dojem že to jde nakodovat.. chtělo by to projít, ale myslím si že ti tam žádný kabel nechybí..... na diagnostice jsi byl? žiarovky su všetky ok,všetko funguje diagnostyka nič neukazuje,len mi nejde do hlavy že horna a dolna žiarovka obrysovka mislim 4 w nie su vobec zapojene je to normalne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 (editace) Já v mém autě to mám přesně takto. Třeba ti to pomůže. Ty dvě obrysovky jsou mimo tu patici přímo do lampy. Editováno: 22. Duben 2010, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 Odporúčam vyčistiť kostriace body svetiel a počítam, že to bude OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 Ono stačí i to pokud to někdo špatně nakódoval tak pak to může bejt rozsvícený úplně špatně.Dej sem současný kód z centrální elektriky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.