maja19 Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Kam prosím vede šedobílý kabel z konektoru autorádia T8d/3. Kde najdu ten svazek A76 (K vedení za přístrojovou deskou)? Hodně mi chybí náčrty, kde jsou uložené jaké kabelové svazka a jejich popisek. Koupil jsem Symphony a chybí mi tam kabel k diagnostice. Chtěl bych ho doplnit. Poradí mi někdo kam zapojit druhý konec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiee Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 sory ze pridavam jine tema, ale nemate nekdo schema u skoda radia na ten horni ISO kopnektor- vystup na cd changer, tel. atd...Potrebuju vedet na co kterej pin je...Dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Kam prosím vede šedobílý kabel z konektoru autorádia T8d/3. Kde najdu ten svazek A76 (K vedení za přístrojovou deskou)? Hodně mi chybí náčrty, kde jsou uložené jaké kabelové svazka a jejich popisek.Koupil jsem Symphony a chybí mi tam kabel k diagnostice. Chtěl bych ho doplnit. Poradí mi někdo kam zapojit druhý konec? Pod popelníkem je splajz šedo bílého vodiče, tam se připojíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maja19 Vloženo 17. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 jdu se na to podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maja19 Vloženo 17. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Je to tak. Již je zapojeno a odzkoušeno. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Čím může být způsobeno že se VAG nemůže spojit s rádiem?(Symphony) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 a máš v ISO konektoru K- vedení ? není K není diag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 To nevím ,ale podívám se.Jinak by to jít mělo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 K-vedení chybělo,doplněno a už to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nneill Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Zdravím, můj dotaz nesouvisí s původním dotazem, ale zkusím to, možná mi poradíte. Mám Oct.1, 2004 s rádiem Symphony s CD - zobrazení na panelu mezi budíky (palubní počítač a pak výstupy s rádia - číslo skladby CD, název songu, nebo RDS stanice a název songu). Dnes se mi stalo, že se mi na tomto displeii zasekla jedna z navolených stanic FM a název nějaké písničky (např. FM1 - Rihanna atd..). Jakákoliv změna stanice, změna písničky, přepnutí na CD, napojení iPodu nereaguje a pořád tam vidím tu seknutou Fm stanici a název skladby, která zrovna hrála - Rihanna. Nevíte prosím v čem může být problém? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.