free.hacker Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 (editace) Tak přátelé a je to tady!Po dlouhém rozhodování jsem dospěl k závěru že jdu do toho.Mám octu 1.6 55kw bez jakékoliv klimy.Už nechcu koukat na malou jak v tech vedrech trpí a rozhodl jsem se rovnou na přestavbu na klimatronik,pro díly si jedu příští sobotu.Podařilo se mi sehnat vše krom chladiče a sahar za 7700,- Prostudoval jsem vše možné pro přestavbu a už asi vím co mě čeká a nemine.PŘEDEM UPOZORŇUJI ŽE NEJSEM AUTOMECHANIK,ale auto si dávám do kupy svépomoci pomocí servisního manuálu co má servis ve škodě :-)).Tak touto cestou chci připravit defakto fotoseriál pro zájemce co bude čekat každého kdo má zájem o přestavbu na klimu.Možná budu mít několik dotazu na členy fora při přestavbě,ale doufám....... Editováno: 26. Duben 2010, autor: free.hacker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 25. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 (editace) sorry,ale nechtěl jsem zákládat nové téma chtěl jsem vložit příspěvek do rozjetého tematu,ale ono to kecá na mě anglicky ............ :-)) Editováno: 25. Duben 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Kam si to chtěl dát? Hoď odkaz a já ti to přesunu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Tak to ti drzim palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Jednoduchý stačí srolovat stránku uplně dolů a vlevo dole se dá změnit vzhled a hned vedle i jazyk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 25. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Tak to ti drzim palce díky budu to potřebovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 25. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Jednoduchý stačí srolovat stránku uplně dolů a vlevo dole se dá změnit vzhled a hned vedle i jazyk. tož já se učil rusky ,ale díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.