kvak Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 potrebujem sa dostat za climatronic a vytiahnut odtial toho nestastneho parrota, co mi dnes namontovali a fungoval asi desat minut a potom definitivne zdochol. cely ten ramcek mi ide dole, len jeho vrchna cast mi na niecom drzi a nemozem to nijako dat dole, mam obavy aby som to neulomil. ako ste to dali dole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Já jsem s tím hýbal na všechny strany a nakonec povolil. Nemusíš se moc bát,díval jsem se na cenu a stojí 140 kč. Když ti praskne zobáček,tak to ustojíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 On nakonec povolí.Chytni ho v té horní části.Malinko s ním cloumej,trošičku zaber a je venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 vdaka za rady, poobede sa pustim este raz do toho. musim vymontovat toho parrota a poslat ho na reklamaciu, nechce sa mi uz s tym utekat do servisu. este raz diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 vobec sa mi to nepodarilo, navrchu to na niecom drzi a nie a nie pustit. ale obisiel som to, trochu krkolomne vymontoval climatronic, rozobral spodnu cast palubky a parrot je vonku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 tu je fotka ramika kde je vidiet uchyty...ako pisali chalani, treba to trocha nasilim vykyvat, ide to :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 vdaka za fotku, konecne viem kde su tie uchyty. tych sest hornych mi to drzalo a nie a nie pustit...dobre vediet ked budem davat parrota zase naspat este raz diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.