Publikováno Květen 17, 200619 r jen se chci pochlubit, koupil sem kozenou radicku z octavie II...kuze s chromem...a dal jsem to do octavie I...DOCELA TO DOBRE VYPADA... Trochu prace, ale stoji to za to...
Květen 17, 200619 r Autor trošku jsem ti pomohl jo dik, kdzy sem to to tam dal, rikal sem si ze to je nejaky divny
Květen 18, 200619 r no pokud si někteří vzpomínají tak jsem jí tam měl také sehnal jsem jí loni na jaře a v Hradci šla ven z auta...a důvod??? no prostě mám asik nějakej moc agresivní pot bo ikdyž moc nejezdím tak začala reznout...tenkrát jsem to dal TomasoviB ten to může potvrdit v jakém byla stavu ... foto dodám zítra mám ho v poči v práci
Květen 18, 200619 r no pokud si někteří vzpomínají tak jsem jí tam měl také sehnal jsem jí loni na jaře a v Hradci šla ven z auta...a důvod??? no prostě mám asik nějakej moc agresivní pot bo ikdyž moc nejezdím tak začala reznout...tenkrát jsem to dal TomasoviB ten to může potvrdit v jakém byla stavu ... foto dodám zítra mám ho v poči v práci To nebylo potem, ale blbě udělaný
Květen 19, 200619 r no pokud si někteří vzpomínají tak jsem jí tam měl také sehnal jsem jí loni na jaře a v Hradci šla ven z auta...a důvod??? no prostě mám asik nějakej moc agresivní pot bo ikdyž moc nejezdím tak začala reznout...tenkrát jsem to dal TomasoviB ten to může potvrdit v jakém byla stavu ... foto dodám zítra mám ho v poči v práci To nebylo potem, ale blbě udělaný jsem rád, že si napsal svůj poznatek ikdyž já si myslím, že potem to bylo
Květen 24, 200619 r Já mám zase řadičku Fabia RS a na horní paketka je už trošku odřená nechápu jak se to stalo
Květen 24, 200619 r Já mám zase řadičku Fabia RS a na horní paketka je už trošku odřená nechápu jak se to stalo Asi moc tvrdý mozoly.... :
Květen 25, 200619 r Mefisto - krám škoda ? myslel jsi tím, že jsi tu řadičku objednal normálně ve značkovém servisu?
Květen 25, 200619 r Mefisto - krám škoda ? myslel jsi tím, že jsi tu řadičku objednal normálně ve značkovém servisu? Ne v prodejne nahradnich dilu a prislusenstvi. Ja myslel ze v servise jen opravujou
Květen 25, 200619 r no pokud si někteří vzpomínají tak jsem jí tam měl také sehnal jsem jí loni na jaře a v Hradci šla ven z auta...a důvod??? no prostě mám asik nějakej moc agresivní pot bo ikdyž moc nejezdím tak začala reznout...tenkrát jsem to dal TomasoviB ten to může potvrdit v jakém byla stavu ... foto dodám zítra mám ho v poči v práci To nebylo potem, ale blbě udělaný jsem rád, že si napsal svůj poznatek ikdyž já si myslím, že potem to bylo Špatně nalakovaný. Ono by bylo lepší, kdyby to bylo podbarvený ve stejný barvě a pak jen laknutý, nebo vstřikolisovaný s vrstvou tištěnýho polykarbonátu.
Květen 27, 200619 r Mefisto - ????????? Utahuješ si ze mě dobře, tak se mnou měj ještě trošku trpělivosti. Tou prodejnou náhradních dílů a příslušenství jsi myslel tu prodejnu, která je ve stejném baráku jako ten servis Ne vážně, máš to koupené v servisní prodejně nebo kde jsi to kupoval? Vypadá to fakt skvěle.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.