Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

jen se chci pochlubit, koupil sem kozenou radicku z octavie II...kuze s chromem...a dal jsem to do octavie I...DOCELA TO DOBRE VYPADA...

Trochu prace, ale stoji to za to...

post-25-1147885899.jpg

trošku jsem ti pomohl :D-_-

post-25-1147886762.jpg

Ale jo, pěkný....... -_-

Hezky, radicka i palubka se tu vali vedle mne, bude to vypadat pekne -_-

• Autor
trošku jsem ti pomohl :D-_-

jo dik, kdzy sem to to tam dal, rikal sem si ze to je nejaky divny :D

no pokud si někteří vzpomínají tak jsem jí tam měl také sehnal jsem jí loni na jaře a v Hradci šla ven z auta...a důvod??? no prostě mám asik nějakej moc agresivní pot bo ikdyž moc nejezdím tak začala reznout...tenkrát jsem to dal TomasoviB ten to může potvrdit v jakém byla stavu ... foto dodám zítra mám ho v poči v práci ;)

no pokud si někteří vzpomínají tak jsem jí tam měl také sehnal jsem jí loni na jaře a v Hradci šla ven z auta...a důvod??? no prostě mám asik nějakej moc agresivní pot bo ikdyž moc nejezdím tak začala reznout...tenkrát jsem to dal TomasoviB ten to může potvrdit v jakém byla stavu ... foto dodám zítra mám ho v poči v práci ;)

To nebylo potem, ale blbě udělaný

oresne...tyhle radicky na to trpi

ja mam klasiku kozenou rs a spokojenost

jsem rád, že si napsal svůj poznatek ikdyž já si myslím, že potem to bylo ;)

nevíte kde by se dala sehnat řadička z OCTAVIE RS I ???

Díky :)

Normalne jsem ji objednal v krame skoda

kolik stála?

Já mám zase řadičku Fabia RS a na horní paketka je už trošku odřená nechápu jak se to stalo :(

Já mám zase řadičku Fabia RS a na horní paketka je už trošku odřená nechápu jak se to stalo :(

Asi moc tvrdý mozoly.... ::'

Mefisto - krám škoda ? myslel jsi tím, že jsi tu řadičku objednal normálně ve značkovém servisu?

Mefisto - krám škoda ? myslel jsi tím, že jsi tu řadičku objednal normálně ve značkovém servisu?

Ne v prodejne nahradnich dilu a prislusenstvi. Ja myslel ze v servise jen opravujou :)

jsem rád, že si napsal svůj poznatek ikdyž já si myslím, že potem to bylo ;)

Špatně nalakovaný. Ono by bylo lepší, kdyby to bylo podbarvený ve stejný barvě a pak jen laknutý, nebo vstřikolisovaný s vrstvou tištěnýho polykarbonátu.

Mefisto - ?????????

Utahuješ si ze mě dobře, tak se mnou měj ještě trošku trpělivosti. Tou prodejnou náhradních dílů a příslušenství jsi myslel tu prodejnu, která je ve stejném baráku jako ten servis :D

Ne vážně, máš to koupené v servisní prodejně nebo kde jsi to kupoval? Vypadá to fakt skvěle.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.