Jojo.b Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Prosím niekoho o info.ohladne Octavie II facelift.Aký je tam maxidot a či pri dorobení palubného počítača je treba vymeniť aj budíky.Aké by boli náklady a čo všetko pritom treba vymeniť? Ďakujem za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 aky je doplatok za maxidot v konfiguratore? ak je to do 200 Eur tak si to nakonfiguruj... inak pri dorabke sa menia budiky bez maxidotu za budiky s maxidotom, otazka je za kolko zozenies budiky, kolko si vypyta servis za nakodovanie cez server a kolko budu vsetky dalsie naklady...(postovne, pripadne reklamacie...) ja sa snazim dorobit do mojej OII maxidot uz skoro dva roky a stalo ma to uz cez 3000 korun a stale ich tam nemam... problem u mna: prvy maxidot bol klasicky s pinom, ale auto uz ma fazit budiky (co som samozrejme vtedy este netusil ze take nieco je), cize prve budiky prisli, bol problm zistit pin auta (je 5 miestny, dovtedy bol iba 4 miestny)...takze budiky isli aj s autom do origo servisu, tam sa zistilo ze nepasuju...takze von a predat (samozrejme so stratou par stovak...)dalej dalsei budiky, tie uz vsak boli fazit, ale nie predface ale face, cize ine creva a asi aj konektor, takze znovu naspet a teraz to vyzera ze by som konecne mohol mat tie spravne, uvidim az ich dostanem do ruky a co na to povedia v skoda servise, ci to zoberie ten ich online system... no a ked to nahodou dokoncim tak sa potom neskutocne ozeriem... takze: ak je to okolo 200 ecok tak sa neoplati si s tym robit zbytocne starosti, ja som bral skladovku tak som si moc vyberat nemohol, nasiel som v ich systeme auto ktore sa co najviac podobalo mojim predstavam a pomali si ho dorabam k mojej dokonalosti...inak u starsich OII neni problem to dorobit za slusne peniaze, len ja som mal smolu ze mam auto z obdobia kedy sa to lamalo, nieco tam mam z predface a nieco uz z face, ale to zistujem postupne az ked to je aktualne, som zvedavy cim ma este kluci z boleslavi prekvapia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.