Přejít na obsah

Octavia do rodiny


Jojo.b

Doporučené příspěvky

aky je doplatok za maxidot v konfiguratore? ak je to do 200 Eur tak si to nakonfiguruj... inak pri dorabke sa menia budiky bez maxidotu za budiky s maxidotom, otazka je za kolko zozenies budiky, kolko si vypyta servis za nakodovanie cez server a kolko budu vsetky dalsie naklady...(postovne, pripadne reklamacie...)

ja sa snazim dorobit do mojej OII maxidot uz skoro dva roky a stalo ma to uz cez 3000 korun a stale ich tam nemam...

problem u mna: prvy maxidot bol klasicky s pinom, ale auto uz ma fazit budiky (co som samozrejme vtedy este netusil ze take nieco je), cize prve budiky prisli, bol problm zistit pin auta (je 5 miestny, dovtedy bol iba 4 miestny)...takze budiky isli aj s autom do origo servisu, tam sa zistilo ze nepasuju...takze von a predat (samozrejme so stratou par stovak...)dalej dalsei budiky, tie uz vsak boli fazit, ale nie predface ale face, cize ine creva a asi aj konektor, takze znovu naspet a teraz to vyzera ze by som konecne mohol mat tie spravne, uvidim az ich dostanem do ruky a co na to povedia v skoda servise, ci to zoberie ten ich online system... no a ked to nahodou dokoncim tak sa potom neskutocne ozeriem...

takze: ak je to okolo 200 ecok tak sa neoplati si s tym robit zbytocne starosti, ja som bral skladovku tak som si moc vyberat nemohol, nasiel som v ich systeme auto ktore sa co najviac podobalo mojim predstavam a pomali si ho dorabam k mojej dokonalosti...inak u starsich OII neni problem to dorobit za slusne peniaze, len ja som mal smolu ze mam auto z obdobia kedy sa to lamalo, nieco tam mam z predface a nieco uz z face, ale to zistujem postupne az ked to je aktualne, som zvedavy cim ma este kluci z boleslavi prekvapia... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...