Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

tak už nás tady pár je, tak sem můžeme chodit na pokec a domlouvat společný akce apod

Tak to se mi libi, tak kdy a kde? :smich:

takže na základně :smich: to zase budeme vypadat,hlavne ty :smich:

tak fajn zabavu preji lol

• Autor

takže na základně :smich: to zase budeme vypadat,hlavne ty :smich:

co pořád jen já, já už jsem se s tím vyrovnal :smich:

• Autor

tak fajn zabavu preji lol

tobě taky

jinak Octa super, jak je v barvě i s lištama :palec2:

dekuju, snazim se, uz nas po meste jezdilo dost stejnych :feve:

• Autor

to je nejhorší vymyslet něco aspoň originálního a odlišit se od ostatních

ted tomu hodne pomahaji ty kola, takze jsem spokojeny kol5

17" - celkem "dost" toho najezdim, tak jsem to zase nechtel pokouset s 18", preci jen me to musi jeste nejaky cas vozit a taky me limitovala cena. Ale snazil jsme se vybrat takovy, aby opticky zvetsovaly

• Autor

tak na Octu jsou 17" dobrej kompromis, to je stejný s fábií, tam 16" jsou taky rozumný kompromis

tak na Octu jsou 17" dobrej kompromis, to je stejný s fábií, tam 16" jsou taky rozumný kompromis

Nerikej ze nemas chut jit do 17" :) Kup si 17" a ja od tebe vezmu ty 16" ;) Ale na ty Octě je 17" dobrá volba

juuu, konecne neco pro nas z jihu... smile.gif

takze kdy, kde a co a jak? kol-11.gif

uz jsem to psal...

sobota odpoledne ve Veseli, bude se grilovat, takze nejaky masiko s sebou :p cas prijezdu nejak mezi 15.00-16.00 :palec2: mapa je ZDE :kol-135:

myslim, ze parta lidi je super :kol-45:

Upraveno od houmik

Jeee, tak zrovna tento vikend jsem zabity, synovi jsou 2 roky, bude velka slava :)

• Autor

Nerikej ze nemas chut jit do 17" :) Kup si 17" a ja od tebe vezmu ty 16" ;) Ale na ty Octě je 17" dobrá volba

tak neříkám, že 17" by nebyly na Fábce pěkný, ba právě naopak, ale přírustek do rodiny mi odsouvá malinko plány na pozdejc :)

• Autor

já tenhle víkend taky nemohu, jedu do Příbrami na firemní akcičku, ale jindy by to šlo :palec2:

• Autor

tak nějaký jiný 16" najdi a já do nich půjdu, když se m budou líbit a přenecám ti tyto ;)

já tenhle víkend taky nemohu, jedu do Příbrami na firemní akcičku, ale jindy by to šlo :palec2:

a sakra, ja tyhle firemni akcicky znam. To bude bolehlav. :smich:

tak nějaký jiný 16" najdi a já do nich půjdu, když se m budou líbit a přenecám ti tyto ;)

prvni na rade je preci maska, uz se na ni tesim... :p

• Autor

tak já doufám, že to nebude tak strašný :smich: už jsem se s tím vyrovnal :smich:

jinak první krok schvaluji a už se těším ;)

uz jsem to psal...

sobota odpoledne ve Veseli, bude se grilovat, takze nejaky masiko s sebou :p cas prijezdu nejak mezi 15.00-16.00 :palec2: mapa je ZDE :kol-135:

myslim, ze parta lidi je super :kol-45:

sakra, ja zrovna v sobotu asi nebudu po carodkach pouzitelnej, jinak bych strasne rad prijel... :(

tak snad brzo bude nejaka opakovacka, abych mohl dorazit... cool.gif

bude to az odpoledne, to bys mohl zvladnout :t jinak se ty srazy ruzne stridaji, minule byl v CK, priste muze byt zase nekde jinde -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.