Standis Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 tak už nás tady pár je, tak sem můžeme chodit na pokec a domlouvat společný akce apod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Tak to se mi libi, tak kdy a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 navrhuji 7 nebo 8.5. obvyklé místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 takže na základně to zase budeme vypadat,hlavne ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 tak fajn zabavu preji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 takže na základně to zase budeme vypadat,hlavne ty co pořád jen já, já už jsem se s tím vyrovnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 tak fajn zabavu preji tobě taky jinak Octa super, jak je v barvě i s lištama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 dekuju, snazim se, uz nas po meste jezdilo dost stejnych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 to je nejhorší vymyslet něco aspoň originálního a odlišit se od ostatních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 ted tomu hodne pomahaji ty kola, takze jsem spokojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 to jo, kolikátky máš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 17" - celkem "dost" toho najezdim, tak jsem to zase nechtel pokouset s 18", preci jen me to musi jeste nejaky cas vozit a taky me limitovala cena. Ale snazil jsme se vybrat takovy, aby opticky zvetsovaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 tak na Octu jsou 17" dobrej kompromis, to je stejný s fábií, tam 16" jsou taky rozumný kompromis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 tak na Octu jsou 17" dobrej kompromis, to je stejný s fábií, tam 16" jsou taky rozumný kompromis Nerikej ze nemas chut jit do 17" Kup si 17" a ja od tebe vezmu ty 16" Ale na ty Octě je 17" dobrá volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 juuu, konecne neco pro nas z jihu... takze kdy, kde a co a jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 (editace) uz jsem to psal... sobota odpoledne ve Veseli, bude se grilovat, takze nejaky masiko s sebou cas prijezdu nejak mezi 15.00-16.00 mapa je ZDE myslim, ze parta lidi je super Editováno: 29. Duben 2010, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Jeee, tak zrovna tento vikend jsem zabity, synovi jsou 2 roky, bude velka slava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Nerikej ze nemas chut jit do 17" Kup si 17" a ja od tebe vezmu ty 16" Ale na ty Octě je 17" dobrá volba tak neříkám, že 17" by nebyly na Fábce pěkný, ba právě naopak, ale přírustek do rodiny mi odsouvá malinko plány na pozdejc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 já tenhle víkend taky nemohu, jedu do Příbrami na firemní akcičku, ale jindy by to šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Nerikej ze nemas chut jit do 17" Kup si 17" a ja od tebe vezmu ty 16" Ale na ty Octě je 17" dobrá volba tak nějaký jiný 16" najdi a já do nich půjdu, když se m budou líbit a přenecám ti tyto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 já tenhle víkend taky nemohu, jedu do Příbrami na firemní akcičku, ale jindy by to šlo a sakra, ja tyhle firemni akcicky znam. To bude bolehlav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 tak nějaký jiný 16" najdi a já do nich půjdu, když se m budou líbit a přenecám ti tyto prvni na rade je preci maska, uz se na ni tesim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 tak já doufám, že to nebude tak strašný už jsem se s tím vyrovnal jinak první krok schvaluji a už se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 uz jsem to psal... sobota odpoledne ve Veseli, bude se grilovat, takze nejaky masiko s sebou cas prijezdu nejak mezi 15.00-16.00 mapa je ZDE myslim, ze parta lidi je super sakra, ja zrovna v sobotu asi nebudu po carodkach pouzitelnej, jinak bych strasne rad prijel... tak snad brzo bude nejaka opakovacka, abych mohl dorazit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 bude to az odpoledne, to bys mohl zvladnout jinak se ty srazy ruzne stridaji, minule byl v CK, priste muze byt zase nekde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.