Standis Vloženo 8. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 tak už mám zase gumy a hurá na 16" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 to ti ta reklamacka probehla rychle pak dej veddet, jak se na nich jezdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 jj, ani ne týden a byl jsem mile překvapen, že ji uznali tak rychle, čekal jsem, že budu mít zimáky min měsíc teď jsem koupil Nexen N6000, tak jsem zvědav. minulý byly do šípu, což si myslím, že je dobrý na mokro, že ovádí vodu hezky do stran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 tak šup šup na auto ať ti to na té svatbě sluší. to tedy koukám,i obchod si celkem pospišil s poslaním. Jo Stando samolepky jsem objednal, ale ani nenapsal zpatky jestli jo nebo ne,tak uvidime do patku, a kdyz ne tak ho zamorduju meilama to bude koukat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 no uvidis snad budes spokojen... ja mel sip na bridgestonech driv a naprosta spokojenost, ted ho nemam tak vyrazny, ale taky sedi vpoho... me trochu jeste trapi ze nemam z reklamacky zpatky tu jednu svou goodyerku co jsem daval pred 14 dny. ale byla spatna jen jedna tak jsem to vyresil jako reklamaci jedne gumy a jinou jsem si koupil - jina moznost nebyla. vzhledem k najetym km, nejsem schopen jezdit na zimacich v tomto pocasi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 kamaráde na autě budou zítra nebo ve čtvrtek, teď jsou na obutí gumy, když jsou ns skladě, tak většinou do 2 prac dnů je máš doma to neva, myslím, že pak ti rovnou pošle cemovou kalkulaci,aby jsi to zaplatil, ale myslím, že do pátku by mohli být hotový Ozi tak to máš blbý, u mě byly špatný asi jen 2, ale por jistotu jsem jim poslal všechny 4, ať si je zkontrolují sami, když je prodávají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 no me se prave udelala na jedne gume boule ve svaru, ale jako nic jsem netrefil... takze tedko cekam na vyreseni... ja kdyz prezouvam, tak standartne volam kamosovi do pneuservisu predem a vzhledem k tomu ze kola mam skladovane u nich tak prijedu, kola jsou hotova prehodi na aute a zase klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 já myslel, že už jí máš vyřízenou a ty na ní teprve čekáš. tak já na ně nechvátám a stačí mi mít připravený auta až ve čtvrtek odpoledne, proto jsem jim řekl, že mi to stačí bez papíru, tak budou zítra ráno, protože tam má dneska přijet vedení, tak to chce dělat v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 no jasny, ja to mam s papirem abych si to odepsal z dani no prave ze na ni jeste cekam... aspon ze mam jinou, ale zase ty prachy v tom utopeny, taky nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 jj, taky od pátku čekám, až mi přijdou prachy z reklamačky, tak snad jim to nebude trvat dýl, jak samotná reklamace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 tak mám obuto a večer, jestli nebude pršet, jdou na autí. koukal jsem, že tam je míň závaží než předtím, tak to vypadá, že byly opravdu blbý gumy, když jsem tam měl cihly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 to asi jo,nestras s destem bud rad ze je hezky a muzes lestit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 presne tak, dneska by melo bejt hezky, mam odpoledne turnaj v beach volejbalu a navic me pak ceka cesta do pisku a zpet... tak budem drzet palce, at sou kola vpoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 tak tady po poledni to vypadalo, že opravdu bude pršet, protože se hnusně zatáhlo, ale nic z toho nebylo, tak to vypadá, že to bude dobrý a přijde to až v noci snad už kola budou dobrý, max půjdou znova na reklamaci a teď už bych si počkal i na ty BArumky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 ty bys jako na auto dobrovolne nazul Barumky??? no fuj, kdyz si na ne vzpommenu tak se mi dela zle jeste ted... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 a proč ne??? podle testů nejsou tak špatný jak si každej myslí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 tak už vypadáme jako auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 ja si taky na barumy nemuzu stezovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 já si myslím, ale doufám, že tyhle už budou v poho., protože tolikrát za sezonu jsem ještě auto nepřezouval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 neboj za chvili je tu zase zima a zase nanovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 jj, to je mi jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 no ja na barumkach nemohl moc jezdit, strasne plavali a masakr jinak dneska rano jsem udelal dalsi goodyearku - mam v ni krasnej sroub, odhadem tak pet cisel dlouhej a pekne sikmo, po minute, lezelo kolo na rafku - nastesti bylo slyset do otevrenyho okynka jak guma utika, tak jsem si toho vsiml vcas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 teda Ozi, kudy jezdíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 no dneska jsem si daval Letnany -> Butovice a nekde kolem hradu jsem si ho chytnul... ale tak vecer to musim vzit nekam zalepit, aspon ze to byla tak velka slehla ze to bylo slyset - nemit 3,1 atmosky v zadnim kole tak bych to mozna zjistil pozde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 tjuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.