Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

tak zítra když zatím neboudou folie si jdu aspoň pro folii a dám sloupky hezky do černý lesklý

:o) tak hlavne bacha na to lepeni, at se hezky trefis.

no tak s tim jsem pocital :)

Standis: ty koncovky se mi libi takhle, je to presne podle mych predstav :palec2:

• Autor

dobře, jen si myslím, že je škoda, že nejsou aspoň trochu vidět. takhle to vypadá jako origo díl ( reda pokud jsi nechtěl, aby to tak na první pohled vypadalo )

ale ono to nevypada jako origo dil :p jen je to blbe poznat z tech fotek :palec2:

• Autor

kdyby jste někdo o někom věděl, zatím předběžně, budu prodávat svůj sníženej podvozek -35/35 na fábii

a sakra, co to? Skrtal by jsi az nalozis kocarek s rodinkou? Co ta zmena? Nejaky jiny plan?

• Autor

možná by byl k mání štelák a to je výzva. ten můžeš kdykoliv zvednout :palec2:

jj vikend je proste na tuneni mrtvej lol

no tak to bych nerekl, ale dejme tomu, sem si vcera hral 2 hodiny s kodovanim auta :)

a copak jsi kodoval? ja bych potreboval nejak vypnout ty cornery pri dennim sviceni a nikdo mi neni schopny poradit jestli to jde ci nejde.:(

Upraveno od omartinek

ale jen tak jsem si hral se svetlama a pak jsem si upravoval nastaveni ostriku a par dalsich blbosti... :)

no a nakonec jsem resil proc mi nejdou ty ostriky a zjistil jsem coz potesilo :)

no a jak to presne mas?

podle me to totiz nejde, jen pokud bys mel udelane denni sviceni pres mlhovky... :(

mam klasicky denni sviceni a logicky jsem si myslel ze prisvetlovani corneru by melo fungovat jen pri zapnutem ovladaci svetel do polohy II. A ono prd. Ono to sviti i pri dennim coz je uplne k nicemu. Tak nevim jak na to. Psal jsem dollymu asi 2x a jeste mi ani neodpovedel. Tak nevim.

• Autor

kamaráde zkus napsat klukům Cosby nebo Rolbař, to jsou machři přes elektriku, třeba by ti mohli poradit

ok diky zkusim,koukam zavital jsi po vikendu jo:)

• Autor

jj, přes víkend nebyl vůbec čas. byl jsem u bobríka na baráčku a makal a makal a makal

co ty??

ja jsem byl ve Lhote na opozdenem detskem dnu s rodinkou tak jsem si udelal par disciplin s Kubikem, zavzpominal jak se skace panak a pak jsem se sel panakem odmenit. :smich: Ne delam si srandu, ridil jsem ale panaka jsem skakal. :)

no podle me ti to nepujde, pokud budes mi klasicke denni sviceni, aspon podle toho co jsem hledal a zatim zjistil... :(

standis: hele mas nejakou cenovou predstavu za ten tvuj snizenej podvozek? kamoska by mozna mela zajem ;)

jj OZI nepujde to, psal jsem Rolbarovi a muselo by se to jinak zapojit tak na to dlabu.

• Autor

ja jsem byl ve Lhote na opozdenem detskem dnu s rodinkou tak jsem si udelal par disciplin s Kubikem, zavzpominal jak se skace panak a pak jsem se sel panakem odmenit. :smich: Ne delam si srandu, ridil jsem ale panaka jsem skakal. :)

tak to byl sakra opožděnej dětský den :)

Ozi asi 5000 kč, ale zatím nevím jestli půjde k prodeji, čekám na vyjádření majitele, jestli půstí podovzek nebo ne

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.