Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

teď mi tak došlo a dávali vůbec kulatý na FllR??

jinak hranatý vypadají pěkně a jen se to dle mě přepojí a bude to, i když myslím, že je to zbytečnost, protože mlhovky stejně moc nepoužíváš, udělal bych to jak jsem ti říkal, že bych je tam nechal a jen na léto odpojil konektor a na podzim ho zapnul a budeš mít klid

Vloženo

no kulaty vypadaj dle meho pekne, ale FL jsou rozhodne hezci... :)

a vysledek na corner je spatny, ale tak to se da predpokladat, cim mensi svetlo, je to pomerne prima umera (vychazim-li z predpokladu stejne zarovky)

Vloženo

je takovy problem si Stando koupit kulaty mlhovky? Neni. Ja je rozhodne davat nebudu, me se nelibi. To by to potom vypadalo jako YETI. Tomu dali peknou korunu s temi kulatymi svetly. Fujj.

Vloženo

jj, už jsem mu i psal, ale musí se použít původní uchycení mlhovek a implantovat to do z FllRS, takže zkusit vymyslet, jestli by to šlo udělat i do předface, protože ty mají uchycení tak yuplně jiný jak face mlhy

Vloženo

tak to já taky, ale byla to příjemná práce u švagra na baráčku

je mi to uplne jasny, pivo teklo proudem a prace nic, jsi opaleny jak cernoch, to je z toho jak jsi se opil a usnul na slunicku :smich:

Vloženo

to jo, to je zaklad zjistit info :)

jak kratky? ja mel volno 8 hodin za cely prodlouzeny vikend... :'(

uz aby byl konec tydne...

OZI musis taky obcas vysadit, vzdyt ty prachy potom ani neodvezes :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...