Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

jj, ještě 2x tam půjdu na pivo, malinko se zdržím a dám o 2 piva víc a budu tam mít taky kamarád(k)y :smich:

ty kance :)

omartinek: no tak ruzove to zase neni, ale v posledni dobe se naskladalo nejak moc vydaju tak to musim z neceho zamaznout... :(

ale je fakt ze radeji nez v utery kdy jsem mel volno tak by bylo lepsi mit ho jako klasicky vikend a v pondeli utery volno... :(

• Autor

bylo Ozi, ale práci se bohužel nedá poroučet, pokud si vyžaduje být v práci. já měl tak ypracovní ponděli, ale neda se nic dělat. korunky navíc na účtu jsou vždycky moc pěkný :)

to mate sice pravdu ale kdyz nemusim tak nejdu, to petikilo k vyplate me teda nevytrhne. Cim vetsi zaklad, tim vetsi dane. :( takze ve finale 100kč k dobru, a to se mi nevyplati. To vic projedu nez vydelam.

no to je o uhlu pohledu, ja kdyz jsem si svihl nejaky projekt navic, tak si za nej taky svihnu navic prachy do fakturky a ver mi ze ten rozdil je dobre videt.

jinak by totiz v kancelari nevideli me 165.gif

• Autor

tak on je rozdíl být zaměstnán a být zaměstnavatel a být zaměstanec a být svým pánem

mě to taky hodí na pásce víc než jen 100

no ja to myslel obrazne, ale daleko od toho nejsem. :smich:

no to rozhodne, ja jsem jako zamestnanec, ale jsem i sam svuj zamestnavatel a to se dycky hodi ;)

jeste ze se budu chladit ve skladu :):help:

jj rozhodne, je to fajn...

no tedko na zapade prahy je krasnych 28 stupnu a to je mazec... :(

jeste ze mam v kanclu klimosku... ;)

• Autor

tak já se před chvilkou vrátil na firmu a můžu říct, že je venku velký vedro, ani raději nechci vědět, kolik tam je :)

no já mam opět v autě -39°C :smich:

no me pres obed teplomer v aute psal 33, ale to bylo na slunicku... ;)

aspon se mi bude vecer dobre pit, v horku je dycky vetsi zizen... _icon_smich.gif

to mas pravdu ale taky jsi driv na srot :smich:

• Autor

nesmíš sedět na sluníčku, ale hezky v stínu a pak to jde hezky pomalu a samo :smich:

• Autor

no já mam opět v autě -39°C :smich:

co tam máš za teploměr, a v zimě ti bude ukazovat co?? :)

co tam máš za teploměr, a v zimě ti bude ukazovat co?? :)

na ja ho mam v rozmezi +60 a do -40. Tak kdyz nemuze uz nahoru tak jde dolu, a kdyz nemuze dolu tak tam naskoci carky.

Jezizi to vypada jako kdyby nepsal vubec o teplomeru ale uplne o necem jinym. :smich:

ne to mi ukazuje ten vnitrni, kupovany v OBI za 6Okč.

• Autor

sakra, to je venku tak hezkejch holek, to snad ani není možný :prc:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.