Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jj, naprostej souhlas, neni nad to mit kancelar s vyhledem na metro kde chodi mrte kocek :)

jinak neco pro oko dobry ;)

• Autor

to se máš, já musím sednout do auta a jezdit p oměstě, abych se mohl kochat, ale není to ono, když musím koukat i na auta přede mnou ;)

no jo tak to by chtelo vylepsit, ale zase na rovinu, obcsa bych si radeji sedl do toho auta a jen nekde jezdil... ;)

• Autor

tak to ti věřím, třeba dneska to docela šlo,ale včera bych to nepřál nikomu, jezdíš po městě, klimoška žádná ( teda krom otevřených okýnek ) a hlavně by se klima ani nevyplatila, když stejně pořád lezeš ven z auta

tak nesmis vylejzat, musis na ne mavnout at si otevrou korbu, nalozi, zavrou a jedes dal. :smich:

jj presne tak, kdyz tam hodis klimu a na ni 20 tak ti do auta budou v tomhle vedru jeste skakat jen tak od sebe...

:smich:

koukam nejak nam to tu utichlo. Standa si hraje s detmi v prirode tak neni do koho rypat. :) Byli jste nekdo o vikendu v Bechyni na Streetech? Ja ackoliv jsem to mel da se rici za barakem, tak jsem se tam nedostal.

ee vikend byl pracovni, puvodne jsem mel v planu Mnichovo Hradicte, ale nakonec jsem se nedostal ani tam :(

aaaa zase si delal prescasy? :smich: ze se na to nevy....

nene, vyjimecne jsem jel po mesici dom a zaprahli me rodice 165.gif

zlate prescasy _icon_smich.gif

tak to verim, prace u rodicu je horsi, do normalni prace si pak chodis odpocinout. :)

no jeste vcera to tak bylo, ale dneska me to preslo, od sesti tu sedim a jeste to nevypada, ze bych sel domu... :(

fuuj tak to jsou dlouhe sichty <_<

jj, nektere jsem masakr, nakonec jsem dorazil domu ve tri a v pet jsem vyrazel a od sesti nanovo... :(

a jeste tu jsem ale za hodinku jedu dom :)

nevite nekdo o nekom, kdo by mi striknul v CB a okoli masku a ty mracitka? Znacka rychle a levne :)

v kamenaku je lakovna, delaji levne a rychle, daval jsem tam dycky auto... :)

kouknu na net na nejaky kontakt,diky

kdybys nenasel tak dej vedet, sehnal bych ti nejaky kontakt... ;)

tady to zije :p

no jo lehce to tady upadlo, kazdy na dovoleny ty se tu ukazes jednou za pul roku, tak se nediv ;):p

jj, nuda jak v marnici, ani nemam co delat v praci tedko kvuli vam... :(

uz aby tu byl zase ten ukecanej Standis :-D

neboj, Standis prijede v sobotu z tábora, dělá tam dětem vedoucího. :smich: Asi mu leští auto. :smich: Jen co po víkendu vystřízlivý, tak sem hodí nějaký rozumy, ;):)

a vubec v práci se má makat a ne sedet u compu a cucet celych 8,5 hodiny na forum. Pak se nediv ze chodis pozde domu a bouchas prescasy. :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.