Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak aspon ze tak, ja si dycky rikam jakou mame kliku ze mama vsechny baraky na kopci... :)

nevim jak na jihu, ale tady od rana sviti slunicko a po desti uz zbyl jen mokrej travnik jinak nic... :)

a podle grafu u vas uz to taky klesa, takze pohoda, ne? ;)

ted jsem prisli s rodinkou z prochazky a koukali jsme na reku. Tak hrozny to asi nebylo, do baraku se to nikam nedostalo, fotil jsem to jen mobilem tak zadna slava. Ale lidi tam bylo to jsem tam v zivote nevidel. Kazdy domorodec co tam ma barak sedi pred barakem a kouka na vodu co vymysli. Ale voda klesa tak je to v pohode.

post-42952-027213000 1281283805_thumb.jp

post-42952-030136500 1281283816_thumb.jp

post-42952-032471900 1281283827_thumb.jp

post-42952-043806600 1281283838_thumb.jp

post-42952-004680600 1281283847_thumb.jp

post-42952-088298300 1281283858_thumb.jp

• Autor

není to zas tak strašný, čekal jsem, že to půjde i do baráků, ale takhle je to celkem dobrý

jj, moc pekny fotky... :)

14.8. sraz v CK lol

14.8. sraz v CK lol

hmm to je vyzva, vzit rodinku a spojit prijemne s uzitecnym, co Standis? Udelame kolonu celkem dvou aut? :smich:

bude tam hodne lidi :palec2:

taky uz bohuzel neco mam :(

a dalsi vec:

bohuzel nemam od vcerejska cim jezdit, Zlaticku povolilo uchyceni motoru a padl na poloosu a auto je nepojízdné. ted resim jestli to pujde poresit jako doplneni skodni udalosti (bouracky z dubna, ktera za to na 99% muze) nebo jestli to budu muset nejak resit jako novou skodni udalost... help.gif

nejhorsi na tom je ze podle par znamych automechaniku kteri to videli, tak jde o skrytou zavadu z te bouracky... :(

• Autor

teda, ty máš,ale smůlu :feve: snad to půjde hodit na starou bouračku a budeš mít brzo klid

no snad jo, akrat je tam najeto dost kilometru... :(

budu muset nejak zkusit stocit tachometr, nebo se dohodnout s tim pojistovakem... ;)

tak to je pešek, ale s pojistovakem se da rozumne domluvit, z jeho kapsy to nejde

jinak ja mam taky o zabvu postarano, opet jsem vyslan ch chaticku, probihaji finalni prace. Malovani. Nesnasim to :aggressive:

mno blbe je ze jsem mezitim nez to kruplo definitivne nakroutil 12tisic kilaku a je to skoro 4 mesice co jsem auto dostal zpatky... :(

jinak snad jo, ale trochu me zaskocilo, ze mi posle mobilniho technika a ze pak to musi konzultovat se svoji nadrizenou :(

no snad to bude ok - se modlim za to - ale aspon ze segra mela pujceny v praze cerveny vracek tak jsem ji ho hned sebral a nemusim jezdit MHDckem... ;)

no takze taky nic moc... :(

no to je taky fakt, treba uklid po malovani... ;)

jen tak nahodou, nemate nekdo k dispozici Vag-Tacho nebo Vag K+CAN commander? Potreboval byc si neco vyzkouset a nechce se mi hned kupovat...

Nejaka domluva mozna... ;)

přesně tak

proto radsi vymaluji nez pak uklizet. lol

jen tak nahodou, nemate nekdo k dispozici Vag-Tacho nebo Vag K+CAN commander? Potreboval byc si neco vyzkouset a nechce se mi hned kupovat...

Nejaka domluva mozna... ;)

tak to bohuzel :(

no ja uz jsem zjistil ze na OII nestaci ani VAG Tacho, ale musi to bejt Vag commander, ktery to bude umet upravit... :( Akorat co jsem nasel nejlevnejsi tak to je za 4000 klon... :(

Klasicky Vag mam taky a naprosta spokojenost, ale uz premyslim nad porizenim i druheho kabelu na tacho... ;)

Tak vcera se konala akce :) bylo to super, hodne lidi :palec2: prijeli clubaci az z Montenegra, o pulnoci probehlo nocni foceni aut po Krumlove :palec2: pridam pak nejaky fotky

to je bordel,priste musime udelat nejake hlasovani, pristi vikend mam treba volno :), budu myslet jen na pivo, chlast a chlebicky :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.