Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

nevím jak kde, ale u mě se akce povedla na 1

pivo teklo proudem ( samo, že byl Pardál ) a vyjímečně mi moooooooc chutnal ;) jak jinak :) a maso bylo vyníkající a ráno hlava čista ;)

a tady malá ochutnávka

předkrm musel být

post-8682-1272797177,1539_thumb.jpg

Vloženo

sakra fotky mi nejdou zobrazit... :(

akce na carodky se fakt vydarila, prisel jsem nekdy v osm rano teprv dom, takze jsem bohuzel nemohl dorazit...

jinak CK je pro me skoro lepsi jsem z Velesina, ale neni probloem dojet kamkoliv... wink.gif

Vloženo

tak chybeli uz jen 2 lidi, co jeste jezdi, jinak nas vic neni :p

a nevim, proc se mi nezobrazujou fotky :aggressive:

Sakra to je tu tak malo Jihocechu? To se mi snad ani nechce verit. Musim rict tatovi aby chodil casteji chlubit se svoji Satinkou. ;):)

Vloženo

tak to se taky moc neuvidíme :)

to budu muset zavolat bývalýmu kamarádu, aby jezdil častěji, abych měl s kým chodit na pivo

a jak to, ře jsi mi jí ještě neukázal?? šup, hoď sem fotky

Vloženo

Tak horky to zase nebude :)

Ja ji viděl akorát fotku na inzerátu jinak jsem ji na vlastni oči ještě neviděl. Ale neboj, uděláme nějakou párty až budou naši pryč. Doufám že si to taťka nebude číst. :smich:

Vloženo

óóóó jak jsi vtipny, asi si to na svatek lehce prepiskl :smich: Kamarade tam nez bude nejaka akcicka to jeste chvilku potrva. Jedine ze by jsi se s tatkou domluvil a prijel na brigadu. Lidi co delaji jen za lahvace bereme vsema 10. :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...