Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak jaká je akcicka? Sobota je v plném proudu, tady v Bechyni je ted pod mrakem takze se tam moc neupecete,ale klobasek opecete urcite dost. ;):p

• Autor

nevím jak kde, ale u mě se akce povedla na 1

pivo teklo proudem ( samo, že byl Pardál ) a vyjímečně mi moooooooc chutnal ;) jak jinak :) a maso bylo vyníkající a ráno hlava čista ;)

a tady malá ochutnávka

předkrm musel být

post-8682-1272797177,1539_thumb.jpg

sakra fotky mi nejdou zobrazit... :(

akce na carodky se fakt vydarila, prisel jsem nekdy v osm rano teprv dom, takze jsem bohuzel nemohl dorazit...

jinak CK je pro me skoro lepsi jsem z Velesina, ale neni probloem dojet kamkoliv... wink.gif

tak tady fotecka ze vcera :palec2:

post-15011-1272817386,4042_thumb.jpg

finále kol5

nechal bych si říct, ach jo, do byla asi slast...

tak tady fotecka ze vcera :palec2:

celkem mala ucast, ale priste to bude lepsi, prijedu snad i ja, a taky doufam ze Standis.

Upraveno od omartinek

• Autor

to byla, tomu veř a pivo taky, už se teším na další nějakou akci, ať už bude kdekoliv ;)

musíme domluvit aspoň opekání buřtíků a basičku :)

tak chybeli uz jen 2 lidi, co jeste jezdi, jinak nas vic neni :p

a nevim, proc se mi nezobrazujou fotky :aggressive:

tak chybeli uz jen 2 lidi, co jeste jezdi, jinak nas vic neni :p

a nevim, proc se mi nezobrazujou fotky :aggressive:

Sakra to je tu tak malo Jihocechu? To se mi snad ani nechce verit. Musim rict tatovi aby chodil casteji chlubit se svoji Satinkou. ;):)

tak jsem nas napocital 9, co se tak normalne schazime + duch z Krumlova, kterymu se ale moc nechce jezdit na srazy...

no na to kolik je na foru lidi tak je to fakt docela slabota... :(

• Autor

Sakra to je tu tak malo Jihocechu? To se mi snad ani nechce verit. Musim rict tatovi aby chodil casteji chlubit se svoji Satinkou. ;):)

ten tu už nebyl ani nepamatuju :)

ten tu už nebyl ani nepamatuju :)

njn, ten je furt v práci a ted jeste k tomu si poridil chaticku na Orliku tak bude makat tam. Vlastne vsichni budeme makat. :kuk:<_<

• Autor

tak to se taky moc neuvidíme :)

to budu muset zavolat bývalýmu kamarádu, aby jezdil častěji, abych měl s kým chodit na pivo

a jak to, ře jsi mi jí ještě neukázal?? šup, hoď sem fotky

Tak horky to zase nebude :)

Ja ji viděl akorát fotku na inzerátu jinak jsem ji na vlastni oči ještě neviděl. Ale neboj, uděláme nějakou párty až budou naši pryč. Doufám že si to taťka nebude číst. :smich:

óóóó jak jsi vtipny, asi si to na svatek lehce prepiskl :smich: Kamarade tam nez bude nejaka akcicka to jeste chvilku potrva. Jedine ze by jsi se s tatkou domluvil a prijel na brigadu. Lidi co delaji jen za lahvace bereme vsema 10. :smich:

• Autor

svátek se letos nekonal, nebylo s kým :smich:

pokud bude někdy čas a chuť, klidně přijedu ;)

tim myslis pripravovane akce, nebo akci omartinkova chata??? bleh.gif

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.