Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

jo stando když ty už nevíš v jaky hospodě sedět....je jich tu jak nam...o budu muset založit nějakou tu severočeskou at mate konkurencii....... :)

založ, aspoň si občas něco od tebe přečtu :) a něco zajímavýho se dozvím ;)

Vloženo

založ, aspoň si občas něco od tebe přečtu  :)  a něco zajímavýho se dozvím  ;)

to radši ani nechtěj .-)))..... to snesou jen uši a oči od vytříbenýho posluchače-čtenaře.....  :-)))

Vloženo

tak se pak někdy nech vyfotit jak makáš, abych ti taky nělky věřil, že umíš něco dělat :smich:

no pozovat u lopaty neni tak tezky, clovek ktery umi neco delat to taji, jinak jak se to prokecne tak uz se prace nezbavi... wink.gif

Vloženo

Co říkáte na ceny benzínu u nás na jihu. Já tankoval dneska v ČB u Fišera na Rudolfovský, kde je jeden z nejlevnějších benzinů v Budějkach co vím, a když jsem viděl cenu naturalu 31,3Kč/l tak mi krvácela penězenka. :kol-26: Njn ale Myška měla žízeň,tak se nedalo nic dělat. :kol-31: Máte nějaký tip na dobrou cenu v ČB a okolí nebo vubec JČ?

Vloženo

no ja se priznam ze pres tejden sem v praze, ale jako tady cena za 32,9 na tech levnejsich pumpach... :(

jinak v budejcich co vim tak jsem dycky beru nejlevnejsi naftu u hvizdala a na kvalitu si nemuzu stezovat... wink.gif

Vloženo

no ja jsem pred 14 dny tankoval u dobrise na Shellce za 30,2 (opet podotykam Naftu)

dneska jsem se hejbal kolem jizniho mesta a na Bohdalecky jsem nasel Shellku, LukOil a PapOil, vsechny celkem pod cenou proti zbytku Prahy. na Shellce jsem si hned zastavil (jo byla drazsi nez LukOil a PapOil, ale prece jen je to shell a navic sem potreboval umit auto a vzal jsem to rovnou za bodiky... :)

akorat cenu si nepamatuju, dohodim az se dostanu do auta pro listecek :)

standis: ONO znam, ale je to pro me celkem z ruky, standartne se pohybuji jen praha zapad a celkove jen levy breh Vltavy... :(

Vloženo

Ozi jasný, nafta ještě jde, i když včera jsem tankoval v Brně u dalnice na Agip a cena 33,50 a bylo mi špatně a to byly firemní peníze ;)

tak jasný, že pokud to máš z ruky, že nebudeš jezdit přes půl Prahy, aby jsi ušetřil pár korun na benzín, já to mám právě kousek a proto ji hojně využívám

kamaráde, tak ONO už není celkem malá pumpička, už má poměrně velkou síť, akorát mi není jasný, kde berou benzín, že si mohou dovolit tyto ceny

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...