Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

OZI to je jasny, naftak sezere vsechno :)

sezere, ale vsim ho krmit nebudu... wink.gif

to jo, aby jsi za chvili nejezdil na olej z fritaku :smich:

tak ja na to driv chvili jezdil lol lil jsem to do 2.0 diesel z 93 roku :smich: :smich: a jak si chrochtal, jen z vyfuku smrdely rizky :D

chtel bych jet za tebou, to bych se nažral. :smich:

• Autor

Onas 19.2. jsem tam naštěsti netankoval a články z ČOIky jsou z prosince. jinak já si nemohu na ONO stěžovat, nikdy jsem s nima neměl problém. teď jsem tankoval u EUROOIL Příbram a auto mi moc netáhne, ale ještě mám půl nádrže, takže musím chvilku počkat a pojedu zase o ONU

Ozi to za chvilku budeme jezdit asi všichni do zahraničí

• Autor

a teď jsem si vzpomněl, ne vždycky je Praha drahá. benzínka na Čerňáku LukOil a N95 za 30,90 lol

• Autor

tak ja na to driv chvili jezdil lol lil jsem to do 2.0 diesel z 93 roku :smich: :smich: a jak si chrochtal, jen z vyfuku smrdely rizky :D

chtel bych jet za tebou, to bych se nažral. :smich:

taky to bylo na chuť a ne na nažrání :smich:

ja teda musim rict, ze sem tam beru v Rakousku, kdyz jedu do skoly nebo ze skoly... a oproti ty benzince ve Velenicich, kde beru pravidelne a pridavam VIF, zadny rozdil nepoznavam :)

• Autor

co říkate 1x10000 km nalít do nádrže něco jako žíravinu ( nemohu si vzpomenout jak se tomu říká )aby se pročistila cesta od nádrže do motoru

hmm, nevim, vetsinou se jednou za cas premluvim a treba 3x natankuju lepsi naftu a prijde mi to ze i to celkem staci... wink.gif

jinak ta shellka vcera 30,70 za litr nafty, vedle LukOil a PapOil 30,20 a v letnanech nejaka noname na kterou jsem koukal kdyz jsem jel kolem 29,9

jeste to nejni tak strasny si pamatuju pred 2 lety kdyz jsem si kupoval prvni auti, tak jsem ho koupil a melo prazdnou nadrz a tenkrat nafta stala 33,30 u Hvizdala v budejcich, sem myslel ze me jebne... smile.gif

ale buh vi co bude v lete, jak s nama pumpari 165.gif

• Autor

tak já věřím, že cena půjde ještě nahoru, ještě ani nezačala sezóna

vsak tak oni na to stejne maji pojistku, takze to zaplatili z ni... :)

jj svata pravda, sezona bude kruta... fever.gif

• Autor

doufám, že se benzín nedostane přes 35 kč, to bych si už asi hodně rozmíšlel kam vezmu auto a kam půjdu pěšky a nebo na kole

doufám, že se benzín nedostane přes 35 kč, to bych si už asi hodně rozmíšlel kam vezmu auto a kam půjdu pěšky a nebo na kole

tak to doufam ze cena uz moc extra neporoste, jinak budu muset oprašit kolo ve sklepe a nebo si vzal dovolenou nez cena benzinu klesne. Jinak projezdim do Budejic vyplatu. :aggressive::help:

• Autor

tak jestli máš dovolenou tak 2 měsíce, tak to ti závidím :) a nebo jestli budeš jezdit na kole, to si celkem dáš, 40 tam 40 zpět, to aby jsi ráno vyrazil hodně bzo a neměl žádnou dlouhou :smich:

jinak videl jsem v bazaru inzerát na 16"

bohuzel uz mam dovolenou jen 15 dni a tu si setrim na zapijeni Terezky, tak budu muset hold jezdit autem a trosku vice zdimat zenusku. :smich:

třeba nějakou korunku pustí... :smich:

koukám že si po PlaTánaku nemohl nějak usnout :smich: Já usnul jak medvídek :)

• Autor

to máš pravdu, tak byly jen 4 malý, to je jako prd, na spinkaní na medvěda by jichmuselo být malinko víc :smich:

už jsi koukal na historii klubu??

koukal ale daleko jsem nedošel, jsem asi tak u 4 stránky.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.