omartinek Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 OZI to je jasny, naftak sezere vsechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 sezere, ale vsim ho krmit nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 to jo, aby jsi za chvili nejezdil na olej z fritaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 tak ja na to driv chvili jezdil lil jsem to do 2.0 diesel z 93 roku :smich: a jak si chrochtal, jen z vyfuku smrdely rizky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 chtel bych jet za tebou, to bych se nažral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Onas 19.2. jsem tam naštěsti netankoval a články z ČOIky jsou z prosince. jinak já si nemohu na ONO stěžovat, nikdy jsem s nima neměl problém. teď jsem tankoval u EUROOIL Příbram a auto mi moc netáhne, ale ještě mám půl nádrže, takže musím chvilku počkat a pojedu zase o ONU Ozi to za chvilku budeme jezdit asi všichni do zahraničí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 a teď jsem si vzpomněl, ne vždycky je Praha drahá. benzínka na Čerňáku LukOil a N95 za 30,90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 tak ja na to driv chvili jezdil lil jsem to do 2.0 diesel z 93 roku :smich: a jak si chrochtal, jen z vyfuku smrdely rizky chtel bych jet za tebou, to bych se nažral. taky to bylo na chuť a ne na nažrání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 ja teda musim rict, ze sem tam beru v Rakousku, kdyz jedu do skoly nebo ze skoly... a oproti ty benzince ve Velenicich, kde beru pravidelne a pridavam VIF, zadny rozdil nepoznavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 co říkate 1x10000 km nalít do nádrže něco jako žíravinu ( nemohu si vzpomenout jak se tomu říká )aby se pročistila cesta od nádrže do motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 hmm, nevim, vetsinou se jednou za cas premluvim a treba 3x natankuju lepsi naftu a prijde mi to ze i to celkem staci... jinak ta shellka vcera 30,70 za litr nafty, vedle LukOil a PapOil 30,20 a v letnanech nejaka noname na kterou jsem koukal kdyz jsem jel kolem 29,9 jeste to nejni tak strasny si pamatuju pred 2 lety kdyz jsem si kupoval prvni auti, tak jsem ho koupil a melo prazdnou nadrz a tenkrat nafta stala 33,30 u Hvizdala v budejcich, sem myslel ze me jebne... ale buh vi co bude v lete, jak s nama pumpari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 tak já věřím, že cena půjde ještě nahoru, ještě ani nezačala sezóna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Stando už vím proč je tak levny: http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/benzinova-stanice-ono-prodavala-benzin-smichany-s-naftou/443572 ale podle článku se aspoň zachovali férově a těm, kterým to udělalo neplechu, že jim zaplatily opravy, tak je vidět, že to nebylo schválně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 vsak tak oni na to stejne maji pojistku, takze to zaplatili z ni... jj svata pravda, sezona bude kruta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 doufám, že se benzín nedostane přes 35 kč, to bych si už asi hodně rozmíšlel kam vezmu auto a kam půjdu pěšky a nebo na kole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 doufám, že se benzín nedostane přes 35 kč, to bych si už asi hodně rozmíšlel kam vezmu auto a kam půjdu pěšky a nebo na kole tak to doufam ze cena uz moc extra neporoste, jinak budu muset oprašit kolo ve sklepe a nebo si vzal dovolenou nez cena benzinu klesne. Jinak projezdim do Budejic vyplatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 tak jestli máš dovolenou tak 2 měsíce, tak to ti závidím a nebo jestli budeš jezdit na kole, to si celkem dáš, 40 tam 40 zpět, to aby jsi ráno vyrazil hodně bzo a neměl žádnou dlouhou jinak videl jsem v bazaru inzerát na 16" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 bohuzel uz mam dovolenou jen 15 dni a tu si setrim na zapijeni Terezky, tak budu muset hold jezdit autem a trosku vice zdimat zenusku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 to jsem zvědav co z ní vyždímáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 třeba nějakou korunku pustí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 hlavně,, že tě pustí na pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 koukám že si po PlaTánaku nemohl nějak usnout Já usnul jak medvídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 to máš pravdu, tak byly jen 4 malý, to je jako prd, na spinkaní na medvěda by jichmuselo být malinko víc už jsi koukal na historii klubu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 koukal ale daleko jsem nedošel, jsem asi tak u 4 stránky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 teprve???? co děláš, že nestíháš??? co ty kola??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.