Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

no tak to se mi nelibi, aspon ze jen malinko :)

no hosi mejte se tu, ja mizim na ten vikend - konecne ;)

šťastnou cestu!!! kol5lol

tak se hlasim z obeda z bratislavy... :)

diky, jen doufam ze bude na penzionu netik, abych mohl serfit po foru az bude kopretina spat... wink.gif

Hm to Octa asi jecela kdyz jsi uz na místě. :prc:

• Autor

taky přeju šťastnou cestu, i když si myslím, že už jsi na místě, když píšu až teď

• Autor

tak už jsem se z kol zase odmiloval, asi se podívám po jiných s pořádnýma loukotěma ;)

na miste jsem az tedko a nemam internet help.gif

no nevadi, kavarna je kousek lol.gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'>

no zas tak moc nejela - jel jsem z prahy, takze blava za 3 hodky je celkem normalni cas ;)

standis: to je dobre tamty fakt nic moc... 165.gif

Upraveno od Ozi Toretto

tak už jsem se z kol zase odmiloval, asi se podívám po jiných s pořádnýma loukotěma ;)

ty už neviš na co by jsi tu Rozárku postavil :smich:

• Autor

vím, přemýšlím jen nad jinýma kolama jinak nic zásadního :smich:

nic zásadního? Kola to je velka investice. ;)

• Autor

zas tak velká ne, dají se sehnat za pěkný peníze a hlavně je to věc, která ti zůstane dlouho, teda pokud si to nerozmyslíš jako já. pokud najdeš nějaký 16" co se mi budou líbit, rád ti svoje prodám

jde o to kolik chces do nich dát?

• Autor

to přesně nevím, ale klidně bych si pár stokorun k těm stávajícím dokázal přihodit

co tyhle?? za 8000Kč :)

post-42952-1274285278,6868_thumb.jpg

ja jsem si to myslel :)

kouknu po necem tady v okoli

co máš na mysli?

ale tak pořád stejně, do práce,domů,do práce. Zítra se chystám na rampu dělat s bráchou olej na Scénicu tak se stav jestli přijedeš nějak rozumně. Dám ti i ty tvoje drogy z nemocnic. lol Zítra taky musím už konečně zajít do škodovky a koupit to uchycení na ten velky kryt motoru, když už budu na té rampě. Tak doufám že ve škodovce se v Etce vyznají. :smich:

Upraveno od omartinek

• Autor

jj, neboj vyznají. když už tam budeš kup mi cca 6 těch plíšků ( matky ) na podběhy. měl bych přijet cca do 5, tak se zastavím a pak půjdu dělat na svým

taky pekny kolecka

jaky ty plisky mas na mysli?to jsou takovy ty do "účka"

• Autor

ne, jsou to dvojitý čtverce s dírou uprostred, uvidíš sám, měli by ti dát správný

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.