Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jasny o vikendu by se nemelo makat, takze sotva jsem prijel dom, tak jsem nafasoval krovinak a rekli mi mazej help.gif

ale vzhledem k tomu ze prsi, tak konecne ale pridavam foto kol :)

pokud nezaujmou, tak stejne pujdou na bazar... ;)

samozrejme jsou i s gumama - ktere jsou jeste na par km dobry si myslim...

edit: neumim to sem vlozit rozumne jako obrazek :( a navic me ty prilohy takhle nejde stahnout :(

post-43796-1275132833,2659_thumb.jpg

post-43796-1275132865,5334_thumb.jpg

post-43796-1275132915,8412_thumb.jpg

post-43796-1275132939,3565_thumb.jpg

post-43796-1275132955,9235_thumb.jpg

Upraveno od Ozi Toretto

Tak tyto kola vypadají jako ocelový disky :) ,nic pro mě :( . Ty by byli dobrý na zimu,škoda že jsou 16". Tak musím pátrat dál. A jakou cenu za ně chceš?

no cenu nevim, videl bych to 6-8 i s pneu, maji nejake 4mm vzorku... :)

jj ja vim, chtel jsem je na zimaky, mam na OII 16" ale bohuzel jina roztec... :(

tak to je hold pesek uvidime co Standis na ne rika

takze OZI sorry ale bazar to asi jisti. Ale myslim ze tady by se na foru nekdo chytil.

jasny, vsak o nic nejde, zkusit se to musi :)

na muj vkus taky nic moc, ale byly na aute a kdyz z nej pak byl vrak dal jsem na nej sjete zimaky pred prodejem... ;)

no prave ja jsem je z auta shazoval a daval tam zimni plechy, kdyz se prodavalo...

a tyhle mi zbyly, kdyby ta blba OII nemela roztec 112 ale 100 jako stara dobra jednicka tak bych se jich nezbavoval a v zime uz na nich lital... ;)

no jo no, nevim proc davaji na kazdou novou radu jinou roztec :aggressive:

jj, mam litaky z Feliny, OI, OII a kzdy jina roztec... :(

• Autor

já bych udělal na všehny auta stejnou rozteč, aspoň by jsme měli velký výber kol :)

jj, to by byla parada... :)

tak jim udelame automobilkam návrh at delaji vsechno stejny. :smich: Vzdyt to preci nemuze byt takovy problem, vyvrtat diru o milimetr jinam. :aggressive:

no akorat u te feldy si neumim predstavit jak by se to veslo 5 der misto 4 a jeste takova roztec... _icon_smich.gif

a ja na ni mam zrovna takovy pekny 14" litaky, bych si je dal na Octavku 165.gif

proč držíš doma tolik ALU? Pusť je všechny do oběhu a budeš mit na nový 17" na OII :palec2:

Upraveno od omartinek

no na kazdem aute jsou letni litaky a zimni plechy... ;)

nechci nove 17", Pegasusky co mam se mi libi, premyslel jsem nad Zenithy, ale jsou moc proflakle, tak si radeji necham ty svoje :)

jedine litaky ktere mam navic uz jsou v bazaru post-23-1156182784.gif

jo takhle to je. Koukám doma taky celkem slušný vozový park. :)

no tak 4 clena rodina, tak je tak nejak zasobuju autama, jedinej nezavislej je tatik wink.gif

a navic aut neni nikdy dost... _icon_smich.gif

a pak nemaji byt vsude ty sidliste narvany autama kdyz ma kazdy v rodine minimalne 3 auta :smich: Ale co, me je to jedno ja vzdycky nejaky flek najdu, na nejakem kroku mi nezalezi. Ale kdyz si vzpomenu třeba na sidliste Maj v ČB tak je mi blbe. Vecer das nekam auto a rano ho hledas o nejakych par set metru dal. Tam bych bydlet nemohl. To je extrem. :kuk:

jj, Maj a Vltava jsou pekelny... :(

no ja jsem nastesti z Velesina a tam je to vpoho, takove male parkovistatko pro 2 panelaky a to je vpoho. A v praze ted parkuju pekne na vyhrazenem a od rijna jdu do podnajmu s garazi... lol.gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'>

Upraveno od Ozi Toretto

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.