Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jasny o vikendu by se nemelo makat, takze sotva jsem prijel dom, tak jsem nafasoval krovinak a rekli mi mazej help.gif

ale vzhledem k tomu ze prsi, tak konecne ale pridavam foto kol :)

pokud nezaujmou, tak stejne pujdou na bazar... ;)

samozrejme jsou i s gumama - ktere jsou jeste na par km dobry si myslim...

edit: neumim to sem vlozit rozumne jako obrazek :( a navic me ty prilohy takhle nejde stahnout :(

post-43796-1275132833,2659_thumb.jpg

post-43796-1275132865,5334_thumb.jpg

post-43796-1275132915,8412_thumb.jpg

post-43796-1275132939,3565_thumb.jpg

post-43796-1275132955,9235_thumb.jpg

Upraveno od Ozi Toretto

Tak tyto kola vypadají jako ocelový disky :) ,nic pro mě :( . Ty by byli dobrý na zimu,škoda že jsou 16". Tak musím pátrat dál. A jakou cenu za ně chceš?

no cenu nevim, videl bych to 6-8 i s pneu, maji nejake 4mm vzorku... :)

jj ja vim, chtel jsem je na zimaky, mam na OII 16" ale bohuzel jina roztec... :(

tak to je hold pesek uvidime co Standis na ne rika

• Autor

můj styl to taky není, já preferuji silnejší paprsky a max 6-7

takze OZI sorry ale bazar to asi jisti. Ale myslim ze tady by se na foru nekdo chytil.

jasny, vsak o nic nejde, zkusit se to musi :)

na muj vkus taky nic moc, ale byly na aute a kdyz z nej pak byl vrak dal jsem na nej sjete zimaky pred prodejem... ;)

no prave ja jsem je z auta shazoval a daval tam zimni plechy, kdyz se prodavalo...

a tyhle mi zbyly, kdyby ta blba OII nemela roztec 112 ale 100 jako stara dobra jednicka tak bych se jich nezbavoval a v zime uz na nich lital... ;)

no jo no, nevim proc davaji na kazdou novou radu jinou roztec :aggressive:

jj, mam litaky z Feliny, OI, OII a kzdy jina roztec... :(

• Autor

já bych udělal na všehny auta stejnou rozteč, aspoň by jsme měli velký výber kol :)

jj, to by byla parada... :)

tak jim udelame automobilkam návrh at delaji vsechno stejny. :smich: Vzdyt to preci nemuze byt takovy problem, vyvrtat diru o milimetr jinam. :aggressive:

no akorat u te feldy si neumim predstavit jak by se to veslo 5 der misto 4 a jeste takova roztec... _icon_smich.gif

a ja na ni mam zrovna takovy pekny 14" litaky, bych si je dal na Octavku 165.gif

proč držíš doma tolik ALU? Pusť je všechny do oběhu a budeš mit na nový 17" na OII :palec2:

Upraveno od omartinek

no na kazdem aute jsou letni litaky a zimni plechy... ;)

nechci nove 17", Pegasusky co mam se mi libi, premyslel jsem nad Zenithy, ale jsou moc proflakle, tak si radeji necham ty svoje :)

jedine litaky ktere mam navic uz jsou v bazaru post-23-1156182784.gif

jo takhle to je. Koukám doma taky celkem slušný vozový park. :)

no tak 4 clena rodina, tak je tak nejak zasobuju autama, jedinej nezavislej je tatik wink.gif

a navic aut neni nikdy dost... _icon_smich.gif

a pak nemaji byt vsude ty sidliste narvany autama kdyz ma kazdy v rodine minimalne 3 auta :smich: Ale co, me je to jedno ja vzdycky nejaky flek najdu, na nejakem kroku mi nezalezi. Ale kdyz si vzpomenu třeba na sidliste Maj v ČB tak je mi blbe. Vecer das nekam auto a rano ho hledas o nejakych par set metru dal. Tam bych bydlet nemohl. To je extrem. :kuk:

jj, Maj a Vltava jsou pekelny... :(

no ja jsem nastesti z Velesina a tam je to vpoho, takove male parkovistatko pro 2 panelaky a to je vpoho. A v praze ted parkuju pekne na vyhrazenem a od rijna jdu do podnajmu s garazi... lol.gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'>

Upraveno od Ozi Toretto

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.