Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

to je ten hranaty prave, ten se mi nelibi,hezci je z te FI RS

standis: no jako je to peklo sehnat takovy podnajem nejak rozumne, hlavne vetsina je fakt za 2+1 nebo 2+kk 15tisic vcetne poplatku, takze je to narez penezence, i kdyz to budem platit ve dvou... :(

ten volant je peknej :) budes davat? Rozarce by slusel post-23-1156182784.gif

• Autor

Onas mě se právě moc Fl RS nelíbí z důvodu, že je kulatej bag, připadá mi vzhledově divnej

Ozi dal bych a mě by se líbil, krásně se drží a mohl bych ho mít novej i s bagem za velmi slušnou cenu, ale nevím, jak to dopadne

tak uvidis, me se v FI taky moc nelibil, jsem spis na takovyhle hranatejsi design... ;)

tak drzim palce at dobre dopadne a Rozarka ma novej volantek :)

i proto mam Zlaticko - pred FL modylek OII post-23-1156182784.gif

Upraveno od Ozi Toretto

kazdy ma hold jiny vkus ;)

Standa má narozeniny, mám pro něj přání jedíný: TUNIT, TUNIT, TUNIT. lol Stando vše nejlepší k dnešním narozeninám, a hlavně užívej poslední týden svobodného života v plném proudu. :smich: O víkendu si dáme jen tak lehce do řepy. :) Vše nej k narozeninám přeji.

vše nej stanďoure :DDD ps : jsou ty vdavky tak nutný? / ne že bych ti chtěl radit :DD

• Autor

děkuji kamarádi ;)

tunit se bude, ale už jen decent ( teda aspoň doufám :smich: )

Jiříku jsou a nejsou, jak se to vezme, to víš, mladej už nebudu, tak už nemůžu čekat na žádnou mladici, i když možná jedna malinkatá mladice přijde a to poměrně brzičko :)

Neházej flintu do žita :DD

Standis: tak teda taky vse nej a poradne to oslav cool.gif

omartinek: jj, kazdej ma jinej vkus, ja jsem spis na hranatejsi a agresivnejsi design... ;)

Standis: tak teda taky vse nej a poradne to oslav cool.gif

omartinek: jj, kazdej ma jinej vkus, ja jsem spis na hranatejsi a agresivnejsi design... ;)

tak to já zase hranatý jak tedy co

tak jako samozrejme je to o tom na co se clovek zrovna kouka :)

pozor aby se to tu nezvrhlo uplne jinym smerem. No ikdyz holky k autum neodmyslytelne patri taky :)

ja myslim ze holky jsou neodmyslitelna cast kolem aut... ;)

tak na tom se shodneme :)

• Autor

Neházej flintu do žita :DD

neházím, neboj :smich:

pozor aby se to tu nezvrhlo uplne jinym smerem. No ikdyz holky k autum neodmyslytelne patri taky :)

záleží jaký tvary by jsi si představoval, když se ti líbí kulatý RS volant :smich:

asimetrický tvary by to Stando rozhodne nebyly :smich:

tak to me znas malo, nejsem jako byvaly kamarad z ČB co má rád vorvaně :smich:

teda clovek tu chvilku nejni a takhle se to tu zvrhne... lol.gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'>

ale porad ve vsi pocestnosti :smich:

no aspon ze tak... :)

ale treba az nas tady auta omrzi, jeste radi si budeme povidat o neznem pohlavi :);)

• Autor

tak to tě znám dobře, protože vím, že ty vorvaně neeee :smich:

ale jinak si povídat o něžném pohlaví můžeme povídat klidně i teď, protože to je jediný, co nám ještě zůstalo :smich: a hlavně něžné pohlaví k autům patří, takže nás auta jen tak nepřestanou bavit ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.