Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Pěkná audinka...barvička :specool: po takové (2,8) jsem se taky ohlížel v D ale nakonec se jelo pro octu :) Vypadá hezky,snad má i dobrou minulost, at děla jen a jen radost ;) Jinak že to je tišší než okta je jasny když máš kadle kadle ne?:D

O tom ani snad tak né jako spíš o přenosu vnějšího hluku a pazvuků.

Vloženo
Pěkná audinka...barvička :specool: po takové (2,8) jsem se taky ohlížel v D ale nakonec se jelo pro octu :) Vypadá hezky,snad má i dobrou minulost, at děla jen a jen radost ;) Jinak že to je tišší než okta je jasny když máš kadle kadle ne?:D

V tom jsou Audiny uz nekde jinde, u Octy I jsou hrozne blbe odizolovany hluk od kol a skrz dvere, a kraval co je pri jizde v kufru, uff! :) Octa II uz je na tom podstatne lip...

Vloženo

V tom jsou Audiny uz nekde jinde, u Octy I jsou hrozne blbe odizolovany hluk od kol a skrz dvere, a kraval co je pri jizde v kufru, uff! :) Octa II uz je na tom podstatne lip...

ono třeba když zatroubím, tak to uvnitř téměř neslyším... Jsem si nejdřív myslel, že tomu nefunguje klakson :D

Ale zase posezení mi příjde v Octě mnohem lepší. V tý Audině nemůžu furt nějak najít tu správnou polohu, abych pohodlně dosáhl na pedály a při tom neměl volant až na hrudníku a neseděl jsem pomalu až na podlaze. Je ale fakt, že mám jen 170cm a krátké nohy :D Když zvednu sedačku nahoru, tak jak se mi to líbí, tak mám volant skoro až na hrudníku a neopřu si lokty. Takže musím dát sedačku skoro až na podlahu a spíš tam jakoby ležet. V octě se mi sedí suprově. Je to možná ale taky zvyk.

Vloženo

Naprosto souhlasím s tím, že se v ní blbě sedí. Je to vlastně obnovená AUDI 80. Boky se u střechy moc svírají a z to je ten blbej pocit, že se v tom blbě sedí. Okno ve dveřích je moc blízko u hlavy. Je to tak pro vietnamce, ti jsou malý.

Vloženo
Naprosto souhlasím s tím, že se v ní blbě sedí. Je to vlastně obnovená AUDI 80. Boky se u střechy moc svírají a z to je ten blbej pocit, že se v tom blbě sedí. Okno ve dveřích je moc blízko u hlavy. Je to tak pro vietnamce, ti jsou malý.

málo místa na pravou nohu u řidiče a nedaří se mi najít správnou polohu, kde bych se cítil naprosto pohodlně jako v Octě.

Ale zase jízdní vlastnosti jsou, řekl bych, někde jinde.

• o 2 týdny později...
Vloženo
TomasB: Nevíš náhodou, jestli na tuhle audinu jdou kola z O1?

prej ne. říkal ten co prodával. mám k ní elektrony i plecháče extra včetně gum, takže to nemusím řešit.

Vloženo

Tak díky za info. Chtěl jsem to vědět, protože kamarád teď tuhle audinu dostal jako služebáka, tak jsme se bavili, jestli by mu tam pasovaly alu z G4. Jinak jsem se s tím svezl a musím říct, že jsem z toho auta měl celkem dobrý pocit. ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...