Květen 19, 200619 r Autor Pěkná audinka...barvička po takové (2,8) jsem se taky ohlížel v D ale nakonec se jelo pro octu Vypadá hezky,snad má i dobrou minulost, at děla jen a jen radost Jinak že to je tišší než okta je jasny když máš kadle kadle ne? O tom ani snad tak né jako spíš o přenosu vnějšího hluku a pazvuků.
Květen 19, 200619 r Pěkná audinka...barvička po takové (2,8) jsem se taky ohlížel v D ale nakonec se jelo pro octu Vypadá hezky,snad má i dobrou minulost, at děla jen a jen radost Jinak že to je tišší než okta je jasny když máš kadle kadle ne? O tom ani snad tak né jako spíš o přenosu vnějšího hluku a pazvuků. V tom jsou Audiny uz nekde jinde, u Octy I jsou hrozne blbe odizolovany hluk od kol a skrz dvere, a kraval co je pri jizde v kufru, uff! Octa II uz je na tom podstatne lip...
Květen 19, 200619 r Autor Pěkná audinka...barvička po takové (2,8) jsem se taky ohlížel v D ale nakonec se jelo pro octu Vypadá hezky,snad má i dobrou minulost, at děla jen a jen radost Jinak že to je tišší než okta je jasny když máš kadle kadle ne? O tom ani snad tak né jako spíš o přenosu vnějšího hluku a pazvuků. V tom jsou Audiny uz nekde jinde, u Octy I jsou hrozne blbe odizolovany hluk od kol a skrz dvere, a kraval co je pri jizde v kufru, uff! Octa II uz je na tom podstatne lip... ono třeba když zatroubím, tak to uvnitř téměř neslyším... Jsem si nejdřív myslel, že tomu nefunguje klakson Ale zase posezení mi příjde v Octě mnohem lepší. V tý Audině nemůžu furt nějak najít tu správnou polohu, abych pohodlně dosáhl na pedály a při tom neměl volant až na hrudníku a neseděl jsem pomalu až na podlaze. Je ale fakt, že mám jen 170cm a krátké nohy Když zvednu sedačku nahoru, tak jak se mi to líbí, tak mám volant skoro až na hrudníku a neopřu si lokty. Takže musím dát sedačku skoro až na podlahu a spíš tam jakoby ležet. V octě se mi sedí suprově. Je to možná ale taky zvyk.
Květen 19, 200619 r Autor Pekne auticko. Udelal si dobre. A4 a Megane, dost velky rozdil. to jo, ale i cenově. Jedna Audina=2 Megany
Květen 25, 200619 r Naprosto souhlasím s tím, že se v ní blbě sedí. Je to vlastně obnovená AUDI 80. Boky se u střechy moc svírají a z to je ten blbej pocit, že se v tom blbě sedí. Okno ve dveřích je moc blízko u hlavy. Je to tak pro vietnamce, ti jsou malý.
Květen 27, 200619 r Autor Naprosto souhlasím s tím, že se v ní blbě sedí. Je to vlastně obnovená AUDI 80. Boky se u střechy moc svírají a z to je ten blbej pocit, že se v tom blbě sedí. Okno ve dveřích je moc blízko u hlavy. Je to tak pro vietnamce, ti jsou malý. málo místa na pravou nohu u řidiče a nedaří se mi najít správnou polohu, kde bych se cítil naprosto pohodlně jako v Octě. Ale zase jízdní vlastnosti jsou, řekl bych, někde jinde.
Červen 5, 200619 r Autor TomasB: Nevíš náhodou, jestli na tuhle audinu jdou kola z O1? prej ne. říkal ten co prodával. mám k ní elektrony i plecháče extra včetně gum, takže to nemusím řešit.
Červen 6, 200619 r Tak díky za info. Chtěl jsem to vědět, protože kamarád teď tuhle audinu dostal jako služebáka, tak jsme se bavili, jestli by mu tam pasovaly alu z G4. Jinak jsem se s tím svezl a musím říct, že jsem z toho auta měl celkem dobrý pocit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.