Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
Pěkná audinka...barvička :specool: po takové (2,8) jsem se taky ohlížel v D ale nakonec se jelo pro octu :) Vypadá hezky,snad má i dobrou minulost, at děla jen a jen radost ;) Jinak že to je tišší než okta je jasny když máš kadle kadle ne?:D

O tom ani snad tak né jako spíš o přenosu vnějšího hluku a pazvuků.

Pěkná audinka...barvička :specool: po takové (2,8) jsem se taky ohlížel v D ale nakonec se jelo pro octu :) Vypadá hezky,snad má i dobrou minulost, at děla jen a jen radost ;) Jinak že to je tišší než okta je jasny když máš kadle kadle ne?:D

V tom jsou Audiny uz nekde jinde, u Octy I jsou hrozne blbe odizolovany hluk od kol a skrz dvere, a kraval co je pri jizde v kufru, uff! :) Octa II uz je na tom podstatne lip...

• Autor

V tom jsou Audiny uz nekde jinde, u Octy I jsou hrozne blbe odizolovany hluk od kol a skrz dvere, a kraval co je pri jizde v kufru, uff! :) Octa II uz je na tom podstatne lip...

ono třeba když zatroubím, tak to uvnitř téměř neslyším... Jsem si nejdřív myslel, že tomu nefunguje klakson :D

Ale zase posezení mi příjde v Octě mnohem lepší. V tý Audině nemůžu furt nějak najít tu správnou polohu, abych pohodlně dosáhl na pedály a při tom neměl volant až na hrudníku a neseděl jsem pomalu až na podlaze. Je ale fakt, že mám jen 170cm a krátké nohy :D Když zvednu sedačku nahoru, tak jak se mi to líbí, tak mám volant skoro až na hrudníku a neopřu si lokty. Takže musím dát sedačku skoro až na podlahu a spíš tam jakoby ležet. V octě se mi sedí suprově. Je to možná ale taky zvyk.

Pekne auticko. Udelal si dobre. A4 a Megane, dost velky rozdil. :D

• Autor
Pekne auticko. Udelal si dobre. A4 a Megane, dost velky rozdil. :D

to jo, ale i cenově. Jedna Audina=2 Megany :smich:

Naprosto souhlasím s tím, že se v ní blbě sedí. Je to vlastně obnovená AUDI 80. Boky se u střechy moc svírají a z to je ten blbej pocit, že se v tom blbě sedí. Okno ve dveřích je moc blízko u hlavy. Je to tak pro vietnamce, ti jsou malý.

• Autor
Naprosto souhlasím s tím, že se v ní blbě sedí. Je to vlastně obnovená AUDI 80. Boky se u střechy moc svírají a z to je ten blbej pocit, že se v tom blbě sedí. Okno ve dveřích je moc blízko u hlavy. Je to tak pro vietnamce, ti jsou malý.

málo místa na pravou nohu u řidiče a nedaří se mi najít správnou polohu, kde bych se cítil naprosto pohodlně jako v Octě.

Ale zase jízdní vlastnosti jsou, řekl bych, někde jinde.

• 2 týdny později...

TomasB: Nevíš náhodou, jestli na tuhle audinu jdou kola z O1?

• Autor
TomasB: Nevíš náhodou, jestli na tuhle audinu jdou kola z O1?

prej ne. říkal ten co prodával. mám k ní elektrony i plecháče extra včetně gum, takže to nemusím řešit.

A4 by měla mít stejnou rozteč až A6 má stejnou jako Passat a SuperB a O2

Tak díky za info. Chtěl jsem to vědět, protože kamarád teď tuhle audinu dostal jako služebáka, tak jsme se bavili, jestli by mu tam pasovaly alu z G4. Jinak jsem se s tím svezl a musím říct, že jsem z toho auta měl celkem dobrý pocit. ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.