mrazikxr Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Ahoj, mam ted brouka v hlave . Dneska jsem jel pres hodinu v kolone na D1 asi 10km, pak se to normalne rozjelo, ale auto zrychlovalo najednou jako ze omezovac,za mnou cerno,autu se zrychlovat moc nechtelo a jelo max.120km/h. Po ceste asi jeste 10km se mi stalo asi jeste 3krat. Doma jsem to vypnul,nastartoval znova, 3krat pridal plyn a za mnou cerno a smrad.Nevite prosim nekdo cim by to melo byt???Diky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DagO9 Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Mohlo by to být turbo, prohledej forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazikxr Vloženo 29. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Auto jsem nechal chvili pred barakem,po hodine jsem jel a najednou v poho,tak nevim, treba bylo moc nafty kdyz jem hodinu a pul popojizdel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 To že ti to tak kouří a stratí výkon v tvém případě má zavinu egrventil zkus ho vyčistit nebo vyměnit ,turbo je v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazikxr Vloženo 29. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 To je asi pravda...coudilo to hodne,tak tam byvaly majitel koupil novy egr,ale nedavno to zaclo zas,tak jsem ho odpojil a 10 dni v pohode,az dnes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Čudí to protože je egr otevřený a motor nemá vzduch nasává spaliny.Zaměř se na komplet vyčištění sání a egr ventilu a na jeho ovládání.Pokud by to nepomohlo v krajní nouzi by ho bylo potřeba zaslepit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazikxr Vloženo 29. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 OK,diky za radu,zkusim na to mrknout,dal jsem egr zpet...Snad to bude uz ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Pokud motor bezi na volnobeh tak se EGR ventil po chvilce sam privre!!!!Teda pokud funguje jak ma.... Kazdopadne, pokud se vyradi bude jen dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.