Publikováno Duben 29, 201015 r Ahoj, mam ted brouka v hlave . Dneska jsem jel pres hodinu v kolone na D1 asi 10km, pak se to normalne rozjelo, ale auto zrychlovalo najednou jako ze omezovac,za mnou cerno,autu se zrychlovat moc nechtelo a jelo max.120km/h. Po ceste asi jeste 10km se mi stalo asi jeste 3krat. Doma jsem to vypnul,nastartoval znova, 3krat pridal plyn a za mnou cerno a smrad.Nevite prosim nekdo cim by to melo byt???Diky moc za rady
Duben 29, 201015 r Autor Auto jsem nechal chvili pred barakem,po hodine jsem jel a najednou v poho,tak nevim, treba bylo moc nafty kdyz jem hodinu a pul popojizdel...
Duben 29, 201015 r To že ti to tak kouří a stratí výkon v tvém případě má zavinu egrventil zkus ho vyčistit nebo vyměnit ,turbo je v pořádku.
Duben 29, 201015 r Autor To je asi pravda...coudilo to hodne,tak tam byvaly majitel koupil novy egr,ale nedavno to zaclo zas,tak jsem ho odpojil a 10 dni v pohode,az dnes...
Duben 29, 201015 r Čudí to protože je egr otevřený a motor nemá vzduch nasává spaliny.Zaměř se na komplet vyčištění sání a egr ventilu a na jeho ovládání.Pokud by to nepomohlo v krajní nouzi by ho bylo potřeba zaslepit.
Květen 1, 201015 r Pokud motor bezi na volnobeh tak se EGR ventil po chvilce sam privre!!!!Teda pokud funguje jak ma.... Kazdopadne, pokud se vyradi bude jen dobre...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.