SuperB21 Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 (editace) Zdarec,nevíte někdo co by mohlo být,když mi vag píše že nemá komunikaci s jednotkou,nebo jednotka nemá napájení?Přestaly mi stahovat okna,odemykat nádrž,kufr,nejde vnitřní osvětlení a dálkově centrál. Manuálně (zevnitř) a klíčem centrál jde. Zkoušel jsem vyměnit jednotku,ale tam to není,myslím že nějaká silová pojistka,ale kde je u supa hledat?Dík moc! Jeste doplnim ze nez to prestalo fungovat tak jsem mel sundane oba zadni tapecy...vse zpatky pripojil a uz to nefungovale Editováno: 1. Květen 2010, autor: SuperB21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Pročti si témata v této sekci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperB21 Vloženo 1. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Pročti si témata v této sekci... To jseem si precetl ale nikde nenasel odpoved... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 A taky pravidla,o citování předchozích příspěvků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Tak to gratuluji, seš první komu to nedělá kabeláž od komfortky před sedadlem řidiče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperB21 Vloženo 1. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Sakra...chci jen poradit, dokaze to nekdo? To ze jsem okopiroval prispevek a doplnil ho preci nic neznamena. Nenalezl jsem nikde odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperB21 Vloženo 1. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Tak to gratuluji, seš první komu to nedělá kabeláž od komfortky před sedadlem řidiče... Pockej co tim chces rict? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 (editace) Že je to tu dopodrobna popsáno v několika tématech a ty jsis toho zřejmě nevšiml ... Editováno: 1. Květen 2010, autor: seler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 (editace) Když chceš poradit,tak dodržuj pravidla! chtěl tím říct,že to je kabeláž pod sedadlem řidiče.Setkalo se tady s tím už spousta lidí.Uhnijou tam káblíky a závada je na světě.taky sem to měl,když mě nefachčilo osvětlení a víčko nádrže Editováno: 1. Květen 2010, autor: petr vlach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Já sám vždy rád poradím, nebo pomůžu, ale tohle je tu prostě už x-krát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperB21 Vloženo 2. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Tak sem dnes koukal an ty kabel. svazky...udelal nove spoje a stale nefunguje nic:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.