Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ahoj,

tady moje kola na 4x4 - 16palec...za 2.100,-

post-24-1141998521.jpg

Ahoj,

MOoooooooc pekny !!! Jeste by to chtelo foto celeho auti !

Dík, jasný už se nemůžu dočkat, až je obuju. Teď mám ty origoše 15" na zimákách...

a moje jsou tady ... culda bude vědět, kde jsem je koupil ;)

AEZ Icon 5

post-24-1142021133.jpg

Upraveno od Hensel

AEZ Icon 5? :huh:

S jakou značkou nekoncernových kol máte zkušenost, že jsou skutečně odolná? Přijde mi, že se škodováckými můžu vymést každou díru a na nich se to nijak nepodepíše.

Kdo vůbec pro Škodovku dělá kola?

AEZ Icon 5? :huh:

-_--_- poznal šikulka ;) jsem to tam zapoměl napsat

S jakou značkou nekoncernových kol máte zkušenost, že jsou skutečně odolná? Přijde mi, že se škodováckými můžu vymést každou díru a na nich se to nijak nepodepíše.

pro škocnu dělá Hayes Lemmerz OV a pak ještě Ronal v čechách....a kdo dalši nevím :huh:

Ja co mel 15" Eleganty tak to byly tusim Ronaly. ;)

Ja co mel 15" Eleganty tak to byly tusim Ronaly. ;)

Na prevaznou vetsinu skodovek dela ALU Ronal, snad jen ORS mela jine.Je pravda ze Ronal je super kvalita co se tyce povrchove upravy a vydrzej opravdu dost, ne jako nektere italske smejdy ;)

Ahoj,

Mel si je koupit pred vanocema od Elekrony.cz, ja mam tyhle MAM 15" na zimu a staly 1739kc/kus a 16" staly 1839kc/kus ...no zahubicku, mit 16" zimni pneu tak budou 16" i pres zimu :D

No musím říc že ty tvoje ICON 5 jsou super , dobrá volba ,

Mel si je koupit pred vanocema od Elekrony.cz, ja mam tyhle MAM 15" na zimu a staly 1739kc/kus a 16" staly 1839kc/kus ...no zahubicku, mit 16" zimni pneu tak budou 16" i pres zimu :D

Já je koupil právě tam jak říkáš a právě před vánoci (začátek 12/2005)- Mají stále stejnou akci. 1846,- stojí (a stály) 15tky. 16" byly (a ještě jsou) za 2083,- vč. DPH - už jsem se "lek" že je ještě zlevnily

http://www.elektrony.cz/?&volba=Elektrony&...c6cb2a3fb#MAMW1

Máte někdo zkušenosti se značkou Platin? Docela se mi líbí tento kousek. platin-p50-big.jpg

Já je koupil právě tam jak říkáš a právě před vánoci (začátek 12/2005)- Mají stále stejnou akci. 1846,- stojí (a stály) 15tky. 16" byly (a ještě jsou) za 2083,- vč. DPH - už jsem se "lek" že je ještě zlevnily

http://www.elektrony.cz/?&volba=Elektrony&...c6cb2a3fb#MAMW1

No ja je kupoval v listopadu, kdyz jsem menil na zimaky a to byly fakt za lepsi prachy ;)

No musím říc že ty tvoje ICON 5 jsou super , dobrá volba ,

;) ;) díky díky (tvoje jsou takygood to jsem Ti říkal už když jsem je viděl tenkrát na koktě, když jsme od tebe bral AEZ) akorát gumy se musí koupit letos nový :( nějak jsem je sjel

No ja je kupoval v listopadu, kdyz jsem menil na zimaky a to byly fakt za lepsi prachy ;)

Tak to byla tedy ještě lepší cena! Ale i tak za 2100,- jen aby to nebyly nějaký šmejdy...uvidim :unsure:

To je nádhera jen 2,5kg v 19", ale jak je dostat na koktu?

co třeba podložky se změnou roztečí ;)

mohu se ti zeptat na gumy ,stačí aby sis vybral a napsal mi jaký chceš a já ti řeknu cenu .

no to jo,ale ten ranec za ty kola je nářez jak sviňa :(

• 2 týdny později...

MOoooooooc pekny !!! Jeste by to chtelo foto celeho auti !

No tak jsou na autě... :)

post-24-1143705663.jpg

Pěkný :worthy

Pěkný :worthy

-_- Díky brácho B)

Tak já teda taky

DOTZ Daytona

:D

post-24-1143830782.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.