Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dezent T 18"

Moooc pekný!!! -_-

a proto mam ronal r39

Tak to jsem nepochopil, u vas jich tolik nejezdi? U nas je skoro kazde druhe auto na Ronalech ale asi ze se delaj v miste- Jicine ;) ale treba Dezent tu moc nepotkas...

nj ale maji vsichni na octave r39 v 18kach?

Ja tam vozil 17ku, ted uz je to 22ka, takze sem si tim taky prosel ;)

Jaster: iste ja som nepisal ze niesu pekne, tiez som ich mal v plane ale ked som ich zacal vidiet pomaly na kazdom druhom aute tak som si to rozmyslel, predsa len ked kupujem alu. disky tak ich kupujem aj s istou chutou sa odlisit od vsetkych "seriovych" aut, byt proste aspon v niecom iny

A proto jsem koupil ALU, ktere moc na silnicich nevidis... DEZENT F :p

Sorry, ale nekupuju si veci, aby se za mnou lide otaceli a abych byl neco vyjimecneho a nikdo to nemel, ta doba je prycm, ze me sralo, ze ma kluk ze tridy stejny triko, akorat v jiny velikosti! Hlavne ze se libi majiteli, ne??? ;)

Davon: len teraz keby som vybehol na parkovisko tak ti odfotim minimalne 4-6 oktavii na DezentF diskoch ;)

inak nemyslel som to sposobem ze by ta to malo srat ze niekto ma rovnake disky, ja som svoje videl napr na Alfe156, AudiA3, Mazde3 a docela ma to potesilo, skor som to myslel tak ze ked vidim DezentF tak na 95% budu na Octavii

jj ale jasne hlavne sa musia pacit tebe ;)

no ty vole, ja tam mel i patnactku :D

no ty vole, ja tam mel i patnactku :D

Ja uz sem holt starej koren, to sme jezdili spis na kolech, v tom veku ;)lol

no kdo rika ze v 15 letech :)))))

no vy jste vogani lol:smich:

No, to jooo, to byla ta prdel, co tu kolovala fotka, coz :D No, ja se pohyboval vzdycky tak nekde kolem tech 17i, ted uz mi to nak nejde a starne se mnou lol

Tj v JC je asi jen jedna na R39 18" a pak znam jeste jednu ale na R38 ;)

Davon: len teraz keby som vybehol na parkovisko tak ti odfotim minimalne 4-6 oktavii na DezentF diskoch ;)

inak nemyslel som to sposobem ze by ta to malo srat ze niekto ma rovnake disky, ja som svoje videl napr na Alfe156, AudiA3, Mazde3 a docela ma to potesilo, skor som to myslel tak ze ked vidim DezentF tak na 95% budu na Octavii

jj ale jasne hlavne sa musia pacit tebe ;)

No ja abych se priznal, tak je Davon prvni u koho jsem videl na octe Dezent F vetsinou jsem je potkaval na Pasatech a Audi A4, A6 na octe predtim nikdy.

Asi je to v kazdym kraji jine :D

Myslím, že je to uplně šumák kolik lidí je má. Hlavně, že slušejí -_-

Deznt F už mám na O1 rok, nejezdí náhodou ty R39 na černé OII?

Samý DEZENT :) Kdo jezdi na nejakejch 18"? Jak to jede a jaky tam mate gumy? Vitto, pisni. Dik.

Samý DEZENT :) Kdo jezdi na nejakejch 18"? Jak to jede a jaky tam mate gumy? Vitto, pisni. Dik.

Rozdíl mezi 17" a 18" není tak velký jak jsem čekal.Trochu tvrdší je ZN.Pneu 225/40/18 Pirelli Zero Asimmetrico.

Muzes hodit foto na 18"?

Mám 225/40/18 AMG

ozr0.jpg

A známej má na koktě 220/45/17 Škoda

o1rf8.jpg

jede to stejne jak 17ky, je to tvrdsi ale da se to...musis jezdit opatrneji. ja mam 225/45 Bridgestone Potenza, sem spokojen..paradne to drzi a i na vode si na ty gumy nemuzu stezovat i kdyz jsou tak siroky...vyjety koleje je vec hrozna ale zvyknes si..

jinak sem maximalne spokojen, a jezdim i pomaleji....takze podle predpisu

18" jsem mel puceny, byly tam myslim Falken 225/40, ale zdalo se me to az moc tvrdy, proste na tech silnicich kde jezdim nesmysl a majitel rikal ze si musel davat dost pozor, ale auto vypadalo to jeste vice :specool: to jo, ale za jako cenu.

Samý DEZENT :)  Kdo jezdi na nejakejch 18"? Jak to jede a jaky tam mate gumy? Vitto, pisni. Dik.

jede to stejne jak 17ky, je to tvrdsi ale da se to...musis jezdit opatrneji. ja mam 225/45 Bridgestone Potenza, sem spokojen..paradne to drzi a i na vode si na ty gumy nemuzu stezovat i kdyz jsou tak siroky...vyjety koleje je vec hrozna ale zvyknes si..

jinak sem maximalne spokojen, a jezdim i pomaleji....takze podle predpisu

Vitto, nemělo by v 18" být na octě obuto 225/40? :huh:

melo....nebylo k disposici...nevadi :))))

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.