KOKYN Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Dezent T 18" Moooc pekný!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 a proto mam ronal r39 Tak to jsem nepochopil, u vas jich tolik nejezdi? U nas je skoro kazde druhe auto na Ronalech ale asi ze se delaj v miste- Jicine ale treba Dezent tu moc nepotkas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 nj ale maji vsichni na octave r39 v 18kach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 nj ale maji vsichni na octave r39 v 18kach? Ja tam vozil 17ku, ted uz je to 22ka, takze sem si tim taky prosel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Jaster: iste ja som nepisal ze niesu pekne, tiez som ich mal v plane ale ked som ich zacal vidiet pomaly na kazdom druhom aute tak som si to rozmyslel, predsa len ked kupujem alu. disky tak ich kupujem aj s istou chutou sa odlisit od vsetkych "seriovych" aut, byt proste aspon v niecom iny A proto jsem koupil ALU, ktere moc na silnicich nevidis... DEZENT F Sorry, ale nekupuju si veci, aby se za mnou lide otaceli a abych byl neco vyjimecneho a nikdo to nemel, ta doba je prycm, ze me sralo, ze ma kluk ze tridy stejny triko, akorat v jiny velikosti! Hlavne ze se libi majiteli, ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Davon: len teraz keby som vybehol na parkovisko tak ti odfotim minimalne 4-6 oktavii na DezentF diskoch inak nemyslel som to sposobem ze by ta to malo srat ze niekto ma rovnake disky, ja som svoje videl napr na Alfe156, AudiA3, Mazde3 a docela ma to potesilo, skor som to myslel tak ze ked vidim DezentF tak na 95% budu na Octavii jj ale jasne hlavne sa musia pacit tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 nj ale maji vsichni na octave r39 v 18kach? Ja tam vozil 17ku, ted uz je to 22ka, takze sem si tim taky prosel no ty vole, ja tam mel i patnactku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 nj ale maji vsichni na octave r39 v 18kach? Ja tam vozil 17ku, ted uz je to 22ka, takze sem si tim taky prosel no ty vole, ja tam mel i patnactku Ja uz sem holt starej koren, to sme jezdili spis na kolech, v tom veku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 no kdo rika ze v 15 letech )))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 no kdo rika ze v 15 letech )))) no vy jste vogani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 no kdo rika ze v 15 letech )))) No, to jooo, to byla ta prdel, co tu kolovala fotka, coz No, ja se pohyboval vzdycky tak nekde kolem tech 17i, ted uz mi to nak nejde a starne se mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 nj ale maji vsichni na octave r39 v 18kach? Tj v JC je asi jen jedna na R39 18" a pak znam jeste jednu ale na R38 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Davon: len teraz keby som vybehol na parkovisko tak ti odfotim minimalne 4-6 oktavii na DezentF diskoch inak nemyslel som to sposobem ze by ta to malo srat ze niekto ma rovnake disky, ja som svoje videl napr na Alfe156, AudiA3, Mazde3 a docela ma to potesilo, skor som to myslel tak ze ked vidim DezentF tak na 95% budu na Octavii jj ale jasne hlavne sa musia pacit tebe No ja abych se priznal, tak je Davon prvni u koho jsem videl na octe Dezent F vetsinou jsem je potkaval na Pasatech a Audi A4, A6 na octe predtim nikdy. Asi je to v kazdym kraji jine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Myslím, že je to uplně šumák kolik lidí je má. Hlavně, že slušejí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Deznt F už mám na O1 rok, nejezdí náhodou ty R39 na černé OII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Samý DEZENT Kdo jezdi na nejakejch 18"? Jak to jede a jaky tam mate gumy? Vitto, pisni. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Samý DEZENT Kdo jezdi na nejakejch 18"? Jak to jede a jaky tam mate gumy? Vitto, pisni. Dik. Rozdíl mezi 17" a 18" není tak velký jak jsem čekal.Trochu tvrdší je ZN.Pneu 225/40/18 Pirelli Zero Asimmetrico. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Muzes hodit foto na 18"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Mám 225/40/18 AMG A známej má na koktě 220/45/17 Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Samý DEZENT Kdo jezdi na nejakejch 18"? Jak to jede a jaky tam mate gumy? Vitto, pisni. Dik. jede to stejne jak 17ky, je to tvrdsi ale da se to...musis jezdit opatrneji. ja mam 225/45 Bridgestone Potenza, sem spokojen..paradne to drzi a i na vode si na ty gumy nemuzu stezovat i kdyz jsou tak siroky...vyjety koleje je vec hrozna ale zvyknes si.. jinak sem maximalne spokojen, a jezdim i pomaleji....takze podle predpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Muzes hodit foto na 18"? Mrkni na odkaz v podpisu nebo tady. http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=238011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Muzes hodit foto na 18"? Mrkni na odkaz v podpisu nebo tady. http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=238011 To vypadá moc pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 18" jsem mel puceny, byly tam myslim Falken 225/40, ale zdalo se me to az moc tvrdy, proste na tech silnicich kde jezdim nesmysl a majitel rikal ze si musel davat dost pozor, ale auto vypadalo to jeste vice to jo, ale za jako cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Samý DEZENT Kdo jezdi na nejakejch 18"? Jak to jede a jaky tam mate gumy? Vitto, pisni. Dik. jede to stejne jak 17ky, je to tvrdsi ale da se to...musis jezdit opatrneji. ja mam 225/45 Bridgestone Potenza, sem spokojen..paradne to drzi a i na vode si na ty gumy nemuzu stezovat i kdyz jsou tak siroky...vyjety koleje je vec hrozna ale zvyknes si.. jinak sem maximalne spokojen, a jezdim i pomaleji....takze podle predpisu Vitto, nemělo by v 18" být na octě obuto 225/40? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 melo....nebylo k disposici...nevadi ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.