Únor 3, 200619 r dezent N 17" To je moje krevni skupina .. to se mi libi ! Eventuelne bych je i prodal Nebo sehnal novy za dobry peniz...
Únor 3, 200619 r dezent N 17" To je moje krevni skupina .. to se mi libi ! Eventuelne bych je i prodal Nebo sehnal novy za dobry peniz... Ja mam origo RS a sem max spokojenej ... jen sem konstatoval, ze vypadaj fakt pekne :-) Ale dik :-)
Březen 5, 200619 r tak tady jsou moje Čéče, ty jsou na Octaviích nějaké oblíbené. Už jsem je viděl asi na třech... Nevíte někdo, jestli ALU kola určené pro Golf IV/Bora pasují parametry na Octavii?
Březen 5, 200619 r zdar chlapi ,nějak jsem to nestíhal ,tak co BORG jak vypadá tvoje octa zatím stále stejně změnilo se akorát podsvícení a přihodil se maxidot,ale už mám nachystaný 16" ečka na zimu , zbývá je ještě obout
Březen 5, 200619 r tak se nezapomen pochlubit ,až to obuješ neboj nezapomenu, jsou to taky Ronaly,ale kapku jiný
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.