mikl Vloženo 2. Únor 2006 Sdílet Vloženo 2. Únor 2006 Tak já taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Únor 2006 Sdílet Vloženo 2. Únor 2006 taky se pridavam Pekne, za kolikk jsi je sehnal?Po tech jsem take jeden cas touzil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Únor 2006 Sdílet Vloženo 2. Únor 2006 A moje... RS ...zlata cesta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 2. Únor 2006 Sdílet Vloženo 2. Únor 2006 nepatri kola nahodou do tematu podvozek? : ted sem si vsiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 3. Únor 2006 Sdílet Vloženo 3. Únor 2006 dezent N 17" To je moje krevni skupina .. to se mi libi ! Eventuelne bych je i prodal Nebo sehnal novy za dobry peniz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 3. Únor 2006 Sdílet Vloženo 3. Únor 2006 dezent N 17" To je moje krevni skupina .. to se mi libi ! Eventuelne bych je i prodal Nebo sehnal novy za dobry peniz... Ja mam origo RS a sem max spokojenej ... jen sem konstatoval, ze vypadaj fakt pekne :-) Ale dik :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 4. Březen 2006 Sdílet Vloženo 4. Březen 2006 tak tady jsou moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 4. Březen 2006 Sdílet Vloženo 4. Březen 2006 tak tady jsou moje No to je dost,že se taky někdy ozveš chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 5. Březen 2006 Sdílet Vloženo 5. Březen 2006 tak tady jsou moje Čéče, ty jsou na Octaviích nějaké oblíbené. Už jsem je viděl asi na třech... Nevíte někdo, jestli ALU kola určené pro Golf IV/Bora pasují parametry na Octavii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 5. Březen 2006 Sdílet Vloženo 5. Březen 2006 zdar chlapi ,nějak jsem to nestíhal ,tak co BORG jak vypadá tvoje octa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Březen 2006 Sdílet Vloženo 5. Březen 2006 zdar chlapi ,nějak jsem to nestíhal ,tak co BORG jak vypadá tvoje octa zatím stále stejně změnilo se akorát podsvícení a přihodil se maxidot,ale už mám nachystaný 16" ečka na zimu , zbývá je ještě obout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 5. Březen 2006 Sdílet Vloženo 5. Březen 2006 tak se nezapomen pochlubit ,až to obuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Březen 2006 Sdílet Vloženo 5. Březen 2006 tak se nezapomen pochlubit ,až to obuješ neboj nezapomenu, jsou to taky Ronaly,ale kapku jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Březen 2006 Sdílet Vloženo 5. Březen 2006 Co se dle vas vice hodi na Octu v 16"??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Březen 2006 Sdílet Vloženo 5. Březen 2006 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 5. Březen 2006 Sdílet Vloženo 5. Březen 2006 Já bych volil F. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Březen 2006 Sdílet Vloženo 5. Březen 2006 Co se dle vas vice hodi na Octu v 16"??? Ja bych volil upne jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Březen 2006 Sdílet Vloženo 6. Březen 2006 F jsou výraznější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Březen 2006 Sdílet Vloženo 6. Březen 2006 F jako Fčela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Březen 2006 Sdílet Vloženo 6. Březen 2006 F jako Fčela Ne_e, F jako Fernet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 6. Březen 2006 Sdílet Vloženo 6. Březen 2006 Ty Fka se mi zdají už moc profláklé. Já bych volil A... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Březen 2006 Sdílet Vloženo 6. Březen 2006 DIKY VSEM ZUCASTNENYM, OBJEDNAL JSEM VECKA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 7. Březen 2006 Sdílet Vloženo 7. Březen 2006 Moje malikosti PROLINE PU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Březen 2006 Sdílet Vloženo 7. Březen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misapietro Vloženo 10. Březen 2006 Sdílet Vloženo 10. Březen 2006 Co říkáte na toto? 7,5x17 za 3450,- a v chromu 3700,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.