keny Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 posledni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keny Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 posledni jsou to 225/40 R8x18. Jizda super a ani to nemi tak tvrde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Taky jsem dnes přezul Tipuji to na Alessio F1 a Dunlop SP 01 Předně tak Uz jsi mel nekdy tento typ pneu? Ja je koupil take tento rok... Tak uvidimm jake to bude... Ty Dunlopy mám ted druhou sezonu jsou pořád jak nový a pry jsou to fakt dobrý pneu takže jsi určitě vybral dobře ještě mě čeká RS nárazník a maska od milotecu no a RS pedály mám ještě ve skříni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Taky jsem dnes přezul Tipuji to na Alessio F1 a Dunlop SP 01 Předně tak Uz jsi mel nekdy tento typ pneu? Ja je koupil take tento rok... Tak uvidimm jake to bude... Ty Dunlopy mám ted druhou sezonu jsou pořád jak nový a pry jsou to fakt dobrý pneu takže jsi určitě vybral dobře ještě mě čeká RS nárazník a maska od milotecu no a RS pedály mám ještě ve skříni Zacni pedalama, prace na chvilicku a moc prijemne na jizdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 tak ja se taky pochlubim Nadherne, toto se mi moc libi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keny Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 tak ja se taky pochlubim Nadherne, toto se mi moc libi!!! deuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 prezuto mam tak mozna vecer dodam foto Neočerňuj...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Neočerňuj...!!! ???coze??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Neočerňuj...!!! ???coze??? Nektery reakce taky nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redrat Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 taky prilozim, ale pneu moc nezkoumejte )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 taky prilozim, ale pneu moc nezkoumejte )) Konecne pekny kolecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Tak jsem včera taky přezul OII. Hodil jsem to na Superbacký Metany 16". Umýt jsem nestihnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 taky prilozim, ale pneu moc nezkoumejte )) Konecne pekny kolecka Sou mi nejake povedome... Jsou hezke! a jsou DEZENT :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 taky prilozim, ale pneu moc nezkoumejte )) Konecne pekny kolecka Sou mi nejake povedome... Jsou hezke! a jsou DEZENT :-) Pristi tyden je taky vytahnu z bunkru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hustoles77 Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 taky prilozim, ale pneu moc nezkoumejte )) Proč pneu nezkoumat, mám ty samé a řekl bych, že nejsou špatné. Co to máš za kotouče ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 REDRAT: jaký máš rozměr pneu? Díky za typ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redrat Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 REDRAT: jaký máš rozměr pneu?Díky za typ. rozmer je 215/45 R17 a musim uznat ze se na tom nejezdi spatne. mel sem z toho trochu strach : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redrat Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 taky prilozim, ale pneu moc nezkoumejte )) Konecne pekny kolecka Sou mi nejake povedome... Jsou hezke! a jsou DEZENT :-) Pristi tyden je taky vytahnu z bunkru jinak dekuji za chvalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 taky prilozim, ale pneu moc nezkoumejte )) Konecne pekny kolecka Sou mi nejake povedome... Jsou hezke! a jsou DEZENT :-) Pristi tyden je taky vytahnu z bunkru jinak dekuji za chvalu Umis si vybrat Mam je totiz taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redrat Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 taky prilozim, ale pneu moc nezkoumejte )) Konecne pekny kolecka Sou mi nejake povedome... Jsou hezke! a jsou DEZENT :-) Pristi tyden je taky vytahnu z bunkru jinak dekuji za chvalu Umis si vybrat Mam je totiz taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redrat Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 taky prilozim, ale pneu moc nezkoumejte )) Proč pneu nezkoumat, mám ty samé a řekl bych, že nejsou špatné. Co to máš za kotouče ? zadny test sem necet, ale mam dojem ze vyrobce je nejakej rakosnik proto bych necekal velkou kvalitu. Kotouce uz sem koupil s koktou takze nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonDek Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 posledni Kolečka moc krásný, ale ten brzdovej kotouč je proti nim směšně malinkej..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Tak uz mi to take dorazilo... Tak jsem to hned prehodil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.