Duben 11, 200619 r Jdou zapsat to je jasny, ale jen ty co maji typovej list... cozu jsou AEZ, BBS, Ronal, Dotz a jeste nejaky... ty moje tam proste nedam i kdyby byly vetsi...
Duben 12, 200619 r Autor Kdepak se dají sehnat ty přílohy ? Když jsem byl přihlašovat koktu, tak mi na "dopravce" řekli, že mi do TP "blbé" 17-ky nezapíšou, tak mě zajímá, jak to udělat.
Duben 12, 200619 r Kdepak se dají sehnat ty přílohy ?Když jsem byl přihlašovat koktu, tak mi na "dopravce" řekli, že mi do TP "blbé" 17-ky nezapíšou, tak mě zajímá, jak to udělat. Samotné přílohy jsou Ti nanic.Hodil jsem to sem jen pro info,TÜV certifikáty jsou zde: http://www.alcar.cz/cgi-bin/evoweb.dll/whe...rm=web_start_11 V sekci podvozek se to dost podrobně propralo.Najdeš přesný postup v několika tématech.
Duben 16, 200619 r Trocha lepsi fotecky, mam z toho radost, konecne to vypada aleaspon trosku tak, jaxem si predstavoval...
Květen 15, 200619 r Dovedete si představit tyhle na černym RSu??? Docela o nich uvažuju... Nemam rad multipaprskace, ale tohle bude orgacz!!
Květen 15, 200619 r Dovedete si představit tyhle na černym RSu??? Docela o nich uvažuju... Ty by mohly vypadat solidně
Květen 16, 200619 r Trocha lepsi fotecky, mam z toho radost, konecne to vypada aleaspon trosku tak, jaxem si predstavoval... to mas paket na spatny cesty?
Květen 16, 200619 r to mas paket na spatny cesty? Se mě ptej, ale pod motorem kus železa je Zapoměls dodat že máš čtyřkolku, takže určitě i packet :
Květen 16, 200619 r to mas paket na spatny cesty? Se mě ptej, ale pod motorem kus železa je Zapoměls dodat že máš čtyřkolku, takže určitě i packet : moc se mi libi, presne muj styl, az na ty kliky
Květen 17, 200619 r Já uvažuji o těchto: Allesio F1 Fotomontáž: Ta octa je Tvoje? Nevěděl jsem že máš diodový světla....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.