Host Katka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Jdou zapsat to je jasny, ale jen ty co maji typovej list... cozu jsou AEZ, BBS, Ronal, Dotz a jeste nejaky... ty moje tam proste nedam i kdyby byly vetsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hustoles77 Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Kdepak se dají sehnat ty přílohy ? Když jsem byl přihlašovat koktu, tak mi na "dopravce" řekli, že mi do TP "blbé" 17-ky nezapíšou, tak mě zajímá, jak to udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Kdepak se dají sehnat ty přílohy ?Když jsem byl přihlašovat koktu, tak mi na "dopravce" řekli, že mi do TP "blbé" 17-ky nezapíšou, tak mě zajímá, jak to udělat. Samotné přílohy jsou Ti nanic.Hodil jsem to sem jen pro info,TÜV certifikáty jsou zde: http://www.alcar.cz/cgi-bin/evoweb.dll/whe...rm=web_start_11 V sekci podvozek se to dost podrobně propralo.Najdeš přesný postup v několika tématech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 ja bych rek ze mas pekny palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Trocha lepsi fotecky, mam z toho radost, konecne to vypada aleaspon trosku tak, jaxem si predstavoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Pekny, pekny... Sviti jak novy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Taky jsem přivítal jaro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Taky jsem přivítal jaro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Ja som kupil nove a to taketo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Dovedete si představit tyhle na černym RSu??? Docela o nich uvažuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Dovedete si představit tyhle na černym RSu??? Docela o nich uvažuju... Nemam rad multipaprskace, ale tohle bude orgacz!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Také přihodím....Dezent F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Také přihodím....Dezent F FINE!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Dovedete si představit tyhle na černym RSu??? Docela o nich uvažuju... Ty by mohly vypadat solidně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 já uvažuji o těchto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 já uvažuji o těchto tak to je ina kava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Trocha lepsi fotecky, mam z toho radost, konecne to vypada aleaspon trosku tak, jaxem si predstavoval... to mas paket na spatny cesty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Krasna! :specool: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 já uvažuji o těchto Kolko za ně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 to mas paket na spatny cesty? Se mě ptej, ale pod motorem kus železa je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 to mas paket na spatny cesty? Se mě ptej, ale pod motorem kus železa je Zapoměls dodat že máš čtyřkolku, takže určitě i packet : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Já uvažuji o těchto: Allesio F1 Fotomontáž: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 to mas paket na spatny cesty? Se mě ptej, ale pod motorem kus železa je Zapoměls dodat že máš čtyřkolku, takže určitě i packet : moc se mi libi, presne muj styl, az na ty kliky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Já uvažuji o těchto: Allesio F1 Fotomontáž: Ta octa je Tvoje? Nevěděl jsem že máš diodový světla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.