Iguka Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Chtěl jsem se zeptat na jednu věc, když koupím nějaký přívěsný vozík bez dokladů a registračních značek, jak ho zlegalizovat do provozu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Tak na to zapoměň.Kup něco co doklady už má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 2. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 fajn, já jen, že vidím tuny inzerátů na vozíku bez papíru a rz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Hele za ty starosti schánění dokladů z něčeho podobnýho a to že to koupíš za pár korun ti nestojí.Kup novej a máž ho na věčnost.Těch 10-16tis.kč za to stojí.Jen záleží jak velkej potřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 3. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 (editace) jo, máš pravdu, kašlu na starý bez papírů Editováno: 3. Květen 2010, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Mel jsem stejny napad, ale kdyz mi bylo vysvetleno, co to vse obnasi, tak jsem radeji koupil s SPZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 Jedinej přiv.vozík kterej jde zlegalizovat,je vozík česky vyroby za tzv.teru,mělo to vyměnou oj a musí to mít doklad od vyrobce.loni jsem to absolvoval,pak stačí STK a pojištění a příhlásí to.Byla to kára na velkech kolech valnikoveho typu(4xbočnice). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaD Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Jedinej přiv.vozík kterej jde zlegalizovat,je vozík česky vyroby za tzv.teru,mělo to vyměnou oj a musí to mít doklad od vyrobce.loni jsem to absolvoval,pak stačí STK a pojištění a příhlásí to.Byla to kára na velkech kolech valnikoveho typu(4xbočnice). Mno dovolím si nesouhlasit. Na podzim jsem si zrenovoval stoletej podvalník na převážení auta na závody (trošku atyp) a protože jsem k němu neměl papíry, tak jsem ho legalizoval jako individuální stavbu. Dle zákona existuje možnost výroby jednotlivého silničního vozidla. Jeho registrace je možná až po schválení technické způsobilosti k provozu na pozemních komunikacích. Problematiku výroby upravují ust. §§ 29 - 33 zákona č. 56/2001 Sb., o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích ................, ve znění pozdějších předpisů. Doporučuji seznámit se s pomínkami a následně se obrátit na příslušný úřad obce s rozšířenou působností se žádostí o povolení výroby. Pokud máte trvalý pobyt v Praze, můžete se obrátit na pracoviště v Praze 1, Jungmannova 29, 2. patro č. dveří 223, tel. 236005436, 236005424. Byl to teda porod, ale ve spolupráci s technikama z STK a pár dalšíma ochotnýma lidma se byrokratickej boj povedlo vyhrát. Hanz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 Věřím,že to určo jde,ale zaleží kolik ta legalizace vyjde,protože třeba karku za auto koupíš novou třeba už od 10tis a jetej pěknej tak kolem 5ti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaD Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Věřím,že to určo jde,ale zaleží kolik ta legalizace vyjde,protože třeba karku za auto koupíš novou třeba už od 10tis a jetej pěknej tak kolem 5ti. Mno já bych to měl s tím dvounápravovým podvalníkem horší, ale finančně asi třistapadesát za kolky, tuším něco okolo tisícovky za speciální technickou a nějaké drobné za telefonování a potom moře vlastního času se studováním parametrů, předpisů a norem. Jinak si myslím, že pokud bude přívěs tovární výroby (a nebude kradený - pozor, zabavěj ho bez náhrady a ještě jsou z toho potíže), tak by se to dalo zvládnout za celkem reálný peníze. Ale ten čas, to by byl asi balík. Hanz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.