pepo27 Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 poradte prosim.chcel by som dvojitu podlahu do mojej oct I sedan.mam moznost kupit ale je z oct I combi!!!treba nieco prerabat,alebo je to v pohode.dakujem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Ja si ji tedy vyrobil. Ale docetl jsem se na jednom foru ze tam pasuje na sirku urcite a na delku se musi upravit ale to neni zas tovy problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 Ahoj, mam par otazek kolem dvojite podlahy do kufru pro O1 combi, koupil jsem ji a rad bych to skompletoval 1. jakou funkci plni tenhle drzak na foto 1? Jedna se o bocni dil dvoji podlahy 2. na co slouzi pozice 53, 58 a kam se to pridelava? (foto 2 z etky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 No nejsem odborník ,ale dělal jsem podlahu včera . Ten plech je tam jen na zacvaknutí do rámu a pak se to přichytí otočením těch velikých chromových ok do uchytu v karoserii . Alespoň já to tak udělal a vše ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek92 Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Ma niekto fotku ako to vyzera v oct 1 combi ked je tam dvojita podlaha a sklopene zadne sedadla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.