Publikováno Květen 2, 201015 r poradte prosim.chcel by som dvojitu podlahu do mojej oct I sedan.mam moznost kupit ale je z oct I combi!!!treba nieco prerabat,alebo je to v pohode.dakujem za rady
Květen 2, 201015 r Ja si ji tedy vyrobil. Ale docetl jsem se na jednom foru ze tam pasuje na sirku urcite a na delku se musi upravit ale to neni zas tovy problem.
Leden 25, 201213 r Ahoj, mam par otazek kolem dvojite podlahy do kufru pro O1 combi, koupil jsem ji a rad bych to skompletoval 1. jakou funkci plni tenhle drzak na foto 1? Jedna se o bocni dil dvoji podlahy 2. na co slouzi pozice 53, 58 a kam se to pridelava? (foto 2 z etky)
Únor 5, 201213 r No nejsem odborník ,ale dělal jsem podlahu včera . Ten plech je tam jen na zacvaknutí do rámu a pak se to přichytí otočením těch velikých chromových ok do uchytu v karoserii . Alespoň já to tak udělal a vše ok.
Květen 6, 201213 r Ma niekto fotku ako to vyzera v oct 1 combi ked je tam dvojita podlaha a sklopene zadne sedadla ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.