matej halak Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Ahojte mam problem,chcel som nahodit tieto repro do fabky vibe 16,5cmmont.hlbku maju 6,2com ,no tiez membrana je dost masivna + konstrukcia repra ma hrubku nejake 3mm.Takze som ich tam napasoval-magnet tlacil na stahovacku,no dalo sa to priskrutkovat,no tapacir som uz neosadil,membrana uz bola uplne pri tom plaste ktory zakryva repro. Ma nejaku cenu sa tym este zaoberat,alebo sa mam na to vykaslat a kupit druhe ma niekto podobne skusenosti co stym robit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 nno jo, do fabky sa davaju co najplytsie, nie je tam vela miesta. mozes este vyrezat tapec a dat tam krytku aj to sa da pekne urobit. idealne je urobit si peknu krytku na celu tej casti co je na tapeci mriezkovana. urobis s mdf peknu sablobu a natiahnes na nu reproduktorovou latku. a urobis to na take stupliky ako je na velkych reprakoch. a ak by si to robil takto nemusi reprak tlacit na stahovacku ale moze trochu trcat do priestoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matej halak Vloženo 4. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 super napad,ak nebudem lenivy tak nieco poriesim,znie to dobre...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 no ten problem s lenivostou je asi najvacsi... )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoňass Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 cartmanko: Neměl by si foto jak to vypadá po té úpravě , já to tet taky řeším , protože jsem za super cenu koupil repro ale nedošlo mě že potřebuju nízkou hloubku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.