PROCHY603 Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Daj si vyrobit klasicky kluc je mensi-kratsi ako vystrelovak. Alebo potom dorobit start na dialku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonChuanes Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Já mám 192 cm a sedím celkem v pohodě.. Sedačka až na zemi, volant vytažen až k sobě a asi v půlce vertikálně.. Klíč nelámu při brždění a vidím celkem v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 hele a při dálkovém start nemuší dávat klíček do zapalování při jízdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Jo a jak si odemkneš zámek volantu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 to byla otázka právě to mě zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Nehledě pro dálkovej start musí bejt schovanej čip imobilizéru u zapalování a to je další výhoda pro případnýho zloděje kterýmu to usnadní odjezd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.