MartinRS Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Konečně jsem se dostal na montaž POPOVA původní sada byla trochu jinak řešena i když to nebylo špatné tak jsem to lehounce doladil k obrazu svému....... Nechal jsem udělat přírubu na hadici ............důvod byl zachovat původní veci na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 To je rychlost čus pane ................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 brutalni pane uz se tesim az si to poslchnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 brutalni pane uz se tesim az si to poslchnu jooo neni problem je to docela pěkné a lidi se otáčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 cus chlapi zeptam se mozna blbe ale kdy odfukuje ten ventil?mam pocit ze u moji standartni okty kdyz pridam plyn a pak pustim tak slysim takovy decentni odfouknuti taky je mozny ze to je ten standartni ventil?dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 cus chlapi zeptam se mozna blbe ale kdy odfukuje ten ventil?mam pocit ze u moji standartni okty kdyz pridam plyn a pak pustim tak slysim takovy decentni odfouknuti taky je mozny ze to je ten standartni ventil?dikes Ahoj nevim co myslíš přesne u standartu ale to bude od klapky asi???? jinak tento ventil odfoukne dost nahlas když pustíš plyn...a když chceš umocnit ten zvuk tak se doporučuje sportovní filtr..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Pěkný, pěkný Gratulace, ale na mě je tohle už trošku Hardcore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Pěkný . Zajímal by mě ten zvuk ještě jsem ho nikdy neslyšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Martine myslel sem, ze tam je u standartni Rs taky nejaky ventil, ale treba ve slabsim provedeni ,protoze kdyz pridam a pak hned pustim plyn tak slysim odfouknuti i za jizdy až do kabiny, tak zjistuju jestli je to normalni ci ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Pěkný . Zajímal by mě ten zvuk ještě jsem ho nikdy neslyšel. Lahodnej zvuk, stoji to za to! Asi jako ladak Remus mezi vejfuckama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Tohle je moje foukatko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 Tohle je jediná věc, kvůli které mě mrzí, že mám TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 udělám nějaké video a zvuk.....a někam sem to dám....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 udělám nějaké video a zvuk.....a někam sem to dám....... No to uz si ale mel uelat daaaavno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 24. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Aktualizace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Aktualizace... no též jsem zvědavej na zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.