Hugo z hor Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Ahoj! Potřebuju poradit. Chci vyměnit přední ramena na Felici 1.3. Mám nápravu bez stabilizátoru. Viděl jsem na netu, že se prodávají ramena zesílená pro stabilizátor i nezesílená. Raději bych použil ty zesílené. Jsou mezi sebou záměnitelná? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Ano sedi to. Kludne to tam možeš dat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul132 Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Jaký v tom je pak rozdíl? jsem lajk tak se musím zeptat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Prve felicie mali take ramena ako favorit slabe a potom začali vyr. zosilene a mali otvor pre štabilizator. Pozri Fav./FEL. rameno na nete a uvidiš rozdiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.