johnxx Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Mate nekdo dobre zkusenosti, kde v Brne dobre a za rozumny peniz prezujou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickielli15 Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 (editace) Ahojte. Jsem sice původem z Focus fóra, ale jsem přihlášenej i tady, tudíž se s vámi podělím, protože název tohoto tématu k tomu přímo vybízí, navíc jsem dnes přijel z přezutí v Brně, a to full servis za 460kč. Proto si myslím, že by o to lidi neměli být ochuzeni a dávám odkaz na naše focus forum, kde to popisuju podrobněji, je to tam včetně zkušenosti jiných, kteří tam již byli. Já tedy osobně v Brně jinam přezouvat nepojedu. Více informací v tomto linku na focus foru. Mějte se ! Editováno: 27. Říjen 2010, autor: mickielli15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.