MikiKo Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 (editace) Zdravím, tak mi upadla jedna lištička zřejmě zespodu chladiče, jen nevím kterého. Našel jsem ji vevnitř předního nárazníku. Přiloženy jsou fotky a kód té části z nálepky na ní je 1J0 820 411D. Tento díl jsem nikde v ceníku ani autokelly ani skoda-dily nenašel. Mám 1.9TDi 81Kw climtronic (automatická klima). Nevíte jak moc je to kritický, v co to může eskalovat (chci jet v létě na Korsiku autem a nerad bych tam něco dával opravit) a kde to jde případně koupit? Zatím tam nic neteče ani jiný problémy jsem nezaregistroval. Editováno: 11. Květen 2010, autor: MikiKo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 No bude to z toho prvního chladiče je na tom napsán druh chladiva tak to je chladič klimatizace ze kterýho to odpadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.