Koubek Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Nemáte zkušenosti případně tip na slušnou a ne drahou lakovnu v Ostravě nebo okolí? Potřeboval bych nastříkat 5.dveře na stříbrnou metalízu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 OV neznám,ale ono to moc dohromady nejde.Bud bude dobrá,nebo levná,obojí zavání tak průserem.S tím jsem se už vyléčil a pokud chchi mít něco OK,raději zaplatím než se potom bít do hlavy že jsem něco ušetřil. Osobně nechávám dělat věci u Autolakoz(dej si do Googlu) a musím říci maximální kvalita-špičková za rozumnou cenu-né levnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 jj je to tak, jak píše Cosby - já mám docela levnou u Vratimova, ale zklamali mě... málo se snažili a netrefili odstín - příště si raději připlatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 je to tak.Ono nikdo není neomylný.I Autolakoz jak mi docela nedávno lakovali na novém Superbu II přední nárazník do černé metal. tak netrefili odstín,já to ale neviděl,protože majitel,pan Kolařík mi to zavolal než jsem měl pro auto jet,omluvil se,že to bude na druhý den OK,nabídl i náhr.auto,což jsem nepotřeboval.Na druhý den jsem přijel a prostě jsem nic nepoznal.Auto šlo na prodej,přišli maníci s měřičkou laku a stejně nic nepoznali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kuděla Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 A jak lakuje ten týpek z Vřesiny u Ovy? Je tam nějaký soukromník prý s dost dobrou lakovnou, ale toť otázka jestli je to pravda. Nezná to tam někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojo Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 je docela dobrý,ale trvá mu to někdy moooc dlouho:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel86 Vloženo 29. leden 2011 Sdílet Vloženo 29. leden 2011 Solidní lakovna v Ově je na Pískových dolech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.