Přejít na obsah

levý zadní kotoč


herrkomisar

Doporučené příspěvky

Ahoj,

Před zimou jsem měnil kotouče a destičky na zadní nápravě.pak nasadil plecháče,takže na kotouče jsem neviděl.ted po nasazeních litáků na kotouče vidím a zjistil jsem že,na pravé straně je kotouč vyblýskaný od destiček,ale na levé straně je dost orezlej.Jakoby při brždění desky neodírali kotouč.zkusil jsem zabrzdit na písku,ale kolo normálně brzdí(šlo do smyku)

Je problém tedy na levé nebo pravé zadní straně?Co jsem slyšel tak brzdí hlavně předek a zadek dobržduje při prudkým brždění-je to tak?Tím pádem by byl problém s pravým kolem a desky moc dřeli kotouč.Proradtě prosím-?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja mam O1 z roku 98, takze uz veteran. Zadni TRW trmeny zrovna nejsou 2x povedeny, bohuzel (v TRW sem i delal :) Nicmene ja mel problem se trmenem, protoze zkratka zatuhnul a nechtel se vracet; i kdyz sem ho loni rozdal a pretesnova - byl nabobtnalej tesnici krouzek. Takze zrovna vcera sem daval ganz novy trmen. Dalsi problem je, mozna ten tvuj, ze ti zarezly (zatuhly) vodici trny, za ktery drzi trmen na drzaku. Tydle trny musej krasne volne chodit a presouvat tim celej trmen vuci drzaku. Opet mel sem zatuhle. Takze vycistit, dat novou vazelinu, pripadne koupit sadu s novymi. Pozor vrchni a spodni trn nejsou stejny.

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak dnes jsem provedl co jste mi radili,rozdělal trny(byl zahublý jen spodní)tak jsem ho promazal.a ted problém:samotnými trny lze posouvat(v pouzdru),ty jezdí dobře,ale jakmile je přišroubuju ke třmenu už se s nim nedá hnout.to je asi špatně že?jako by při dotahování šroubu co je zkrz třmen a je na něj uchycenej trn se o trochu vychýlita do strany a tím pádem třmenem nelze šoupat.ale to je jen moje myšlenka.z předku paken jsem měl netknutou destičku zato ta co byla zezadu u válečku je sjetá téměř až na kov.musím vyměnit.děkuji za další radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...