Jiřik-Octavia Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Ahoj, resil jiz nekdo domontovani bixenonu na auto s normalnimi halogeny? Jednou jsem si daval do Octavie xenony a od Vasy (jeden z nej kluku pres elektriku tady na foru) jsem si objednaval kabel s origo svorkama kde pak sly xenony nastavovat koleckem. Tusi nekdo, zda tento kablik jde udelat i na Supa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AluoP Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Ahoj, resil jiz nekdo domontovani bixenonu na auto s normalnimi halogeny? Jednou jsem si daval do Octavie xenony a od Vasy (jeden z nej kluku pres elektriku tady na foru) jsem si objednaval kabel s origo svorkama kde pak sly xenony nastavovat koleckem. Tusi nekdo, zda tento kablik jde udelat i na Supa? Ahoj myslím si že zapojení je uplně stejné at máš halogen světlo nebo xenon světlo ..já bohužel němám tolik financí a rozhod jsem se pro jiný postup ..rozdělal jsem původní světlomety a vyjmul puvodní čočku pro halogenou žarovku a vložil original čočku na xenon patice d2s zapojil slepil seřídil a funguje mi i seřizování kolečkem ..dodělal jsem ostřikovače na světla ..akorát co ted řeším je ten naklon jako original ..snažím se a kdyžtak dám vědět co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AluoP Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Ahoj, resil jiz nekdo domontovani bixenonu na auto s normalnimi halogeny? Jednou jsem si daval do Octavie xenony a od Vasy (jeden z nej kluku pres elektriku tady na foru) jsem si objednaval kabel s origo svorkama kde pak sly xenony nastavovat koleckem. Tusi nekdo, zda tento kablik jde udelat i na Supa? Ahoj myslím si že zapojení je uplně stejné at máš halogen světlo nebo xenon světlo ..já bohužel němám tolik financí a rozhod jsem se pro jiný postup ..rozdělal jsem původní světlomety a vyjmul puvodní čočku pro halogenou žarovku a vložil original čočku na xenon patice d2s zapojil slepil seřídil a funguje mi i seřizování kolečkem ..dodělal jsem ostřikovače na světla ..akorát co ted řeším je ten naklon jako original ..snažím se a kdyžtak dám vědět co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Zdar, dodělání bixenonu mě taky zajímá. Z výroby mam halogeny a HIDy tam cpát nechci, takové prase nejsem. Chtěl bych stejný světla jako z fabriky, s ostřikem a automatickou regulací sklonu. Ale ta dodatečná montáž musí stát ranec, samotné lampy pod 10 klacků neseženeš, k tomu ty ostřikovače a nivelace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AluoP Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Zdar, dodělání bixenonu mě taky zajímá. Z výroby mam halogeny a HIDy tam cpát nechci, takové prase nejsem. Chtěl bych stejný světla jako z fabriky, s ostřikem a automatickou regulací sklonu. Ale ta dodatečná montáž musí stát ranec, samotné lampy pod 10 klacků neseženeš, k tomu ty ostřikovače a nivelace.. Zdar na aukru jsem viděl světla za 6500 obě včetně ostřikovaču ..moturek na ostřikovače jsem taky sehnal přes aukro za 250kč jinak nový stojí 750 ..hadice a tečko koupíš běžně obi,baumax a další ..ted mě čeká jen ta nivelace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Odkud asi ty xenony na aukru jsou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 O xenonech z aukra vím, odradil mě ten mléčný flek.. Nepřemýšlel sem o fungl lampách, ale tohle je trochu moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Odkud asi ty xenony na aukru jsou.. Ty bixenony na aukru byly mé.Z mého auta.Už jsou fuč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.