Přejít na obsah

dodatecna montaz bixenonu

Jiřik-Octavia

Doporučené příspěvky

Ahoj, resil jiz nekdo domontovani bixenonu na auto s normalnimi halogeny?

Jednou jsem si daval do Octavie xenony a od Vasy (jeden z nej kluku pres elektriku tady na foru) jsem si objednaval kabel s origo svorkama kde pak sly xenony nastavovat koleckem. Tusi nekdo, zda tento kablik jde udelat i na Supa?

Ahoj myslím si že zapojení je uplně stejné at máš halogen světlo nebo xenon světlo ..já bohužel němám tolik financí a rozhod jsem se pro jiný postup ..rozdělal jsem původní světlomety a vyjmul puvodní čočku pro halogenou žarovku a vložil original čočku na xenon patice d2s zapojil slepil seřídil a funguje mi i seřizování kolečkem ..dodělal jsem ostřikovače na světla ..akorát co ted řeším je ten naklon jako original ..snažím se a kdyžtak dám vědět co a jak

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, resil jiz nekdo domontovani bixenonu na auto s normalnimi halogeny?

Jednou jsem si daval do Octavie xenony a od Vasy (jeden z nej kluku pres elektriku tady na foru) jsem si objednaval kabel s origo svorkama kde pak sly xenony nastavovat koleckem. Tusi nekdo, zda tento kablik jde udelat i na Supa?

Ahoj myslím si že zapojení je uplně stejné at máš halogen světlo nebo xenon světlo ..já bohužel němám tolik financí a rozhod jsem se pro jiný postup ..rozdělal jsem původní světlomety a vyjmul puvodní čočku pro halogenou žarovku a vložil original čočku na xenon patice d2s zapojil slepil seřídil a funguje mi i seřizování kolečkem ..dodělal jsem ostřikovače na světla ..akorát co ted řeším je ten naklon jako original ..snažím se a kdyžtak dám vědět co a jak

Odkaz ke komentáři

Zdar, dodělání bixenonu mě taky zajímá. Z výroby mam halogeny a HIDy tam cpát nechci, takové prase nejsem. Chtěl bych stejný světla jako z fabriky, s ostřikem a automatickou regulací sklonu. Ale ta dodatečná montáž musí stát ranec, samotné lampy pod 10 klacků neseženeš, k tomu ty ostřikovače a nivelace.. :feve:

Odkaz ke komentáři

Zdar, dodělání bixenonu mě taky zajímá. Z výroby mam halogeny a HIDy tam cpát nechci, takové prase nejsem. Chtěl bych stejný světla jako z fabriky, s ostřikem a automatickou regulací sklonu. Ale ta dodatečná montáž musí stát ranec, samotné lampy pod 10 klacků neseženeš, k tomu ty ostřikovače a nivelace.. :feve:

Zdar na aukru jsem viděl světla za 6500 obě včetně ostřikovaču ..moturek na ostřikovače jsem taky sehnal přes aukro za 250kč jinak nový stojí 750 ..hadice a tečko koupíš běžně obi,baumax a další ..ted mě čeká jen ta nivelace

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...