Publikováno Květen 13, 201015 r Ahoj, resil jiz nekdo domontovani bixenonu na auto s normalnimi halogeny? Jednou jsem si daval do Octavie xenony a od Vasy (jeden z nej kluku pres elektriku tady na foru) jsem si objednaval kabel s origo svorkama kde pak sly xenony nastavovat koleckem. Tusi nekdo, zda tento kablik jde udelat i na Supa?
Květen 15, 201015 r Ahoj, resil jiz nekdo domontovani bixenonu na auto s normalnimi halogeny? Jednou jsem si daval do Octavie xenony a od Vasy (jeden z nej kluku pres elektriku tady na foru) jsem si objednaval kabel s origo svorkama kde pak sly xenony nastavovat koleckem. Tusi nekdo, zda tento kablik jde udelat i na Supa? Ahoj myslím si že zapojení je uplně stejné at máš halogen světlo nebo xenon světlo ..já bohužel němám tolik financí a rozhod jsem se pro jiný postup ..rozdělal jsem původní světlomety a vyjmul puvodní čočku pro halogenou žarovku a vložil original čočku na xenon patice d2s zapojil slepil seřídil a funguje mi i seřizování kolečkem ..dodělal jsem ostřikovače na světla ..akorát co ted řeším je ten naklon jako original ..snažím se a kdyžtak dám vědět co a jak
Květen 15, 201015 r Ahoj, resil jiz nekdo domontovani bixenonu na auto s normalnimi halogeny? Jednou jsem si daval do Octavie xenony a od Vasy (jeden z nej kluku pres elektriku tady na foru) jsem si objednaval kabel s origo svorkama kde pak sly xenony nastavovat koleckem. Tusi nekdo, zda tento kablik jde udelat i na Supa? Ahoj myslím si že zapojení je uplně stejné at máš halogen světlo nebo xenon světlo ..já bohužel němám tolik financí a rozhod jsem se pro jiný postup ..rozdělal jsem původní světlomety a vyjmul puvodní čočku pro halogenou žarovku a vložil original čočku na xenon patice d2s zapojil slepil seřídil a funguje mi i seřizování kolečkem ..dodělal jsem ostřikovače na světla ..akorát co ted řeším je ten naklon jako original ..snažím se a kdyžtak dám vědět co a jak
Květen 15, 201015 r Zdar, dodělání bixenonu mě taky zajímá. Z výroby mam halogeny a HIDy tam cpát nechci, takové prase nejsem. Chtěl bych stejný světla jako z fabriky, s ostřikem a automatickou regulací sklonu. Ale ta dodatečná montáž musí stát ranec, samotné lampy pod 10 klacků neseženeš, k tomu ty ostřikovače a nivelace..
Květen 16, 201015 r Zdar, dodělání bixenonu mě taky zajímá. Z výroby mam halogeny a HIDy tam cpát nechci, takové prase nejsem. Chtěl bych stejný světla jako z fabriky, s ostřikem a automatickou regulací sklonu. Ale ta dodatečná montáž musí stát ranec, samotné lampy pod 10 klacků neseženeš, k tomu ty ostřikovače a nivelace.. Zdar na aukru jsem viděl světla za 6500 obě včetně ostřikovaču ..moturek na ostřikovače jsem taky sehnal přes aukro za 250kč jinak nový stojí 750 ..hadice a tečko koupíš běžně obi,baumax a další ..ted mě čeká jen ta nivelace
Květen 16, 201015 r O xenonech z aukra vím, odradil mě ten mléčný flek.. Nepřemýšlel sem o fungl lampách, ale tohle je trochu moc
Květen 20, 201015 r Odkud asi ty xenony na aukru jsou.. Ty bixenony na aukru byly mé.Z mého auta.Už jsou fuč.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.