abit Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Dnes jsem si ale vsiml, ze mi docela dost hreje pravy predni brzdovy kotouc (doslova jsem si o nej spalil prst). U ostatnich kol mi tak horky nepripada. Nevite, cim by to mohlo byt?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Daj si skontrolovat brzdove valceky , ktore tlacia na brzdove oblozenie.....moz byt, ze je zadrety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DagO9 Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 (editace) Většinou jsou ztvrdlé manžety a gumičky v brzdiči takže pístek se špatně vrací a tím stále přibržďuje. Takže koupit sadu, vyčistit a vyměnit gumičky a mělo by to být ok. Editováno: 27. Květen 2010, autor: DagO9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 muze to byt i blbe serizeni brzd, mel jsem to na firemnim aute, ale to by te jako tahlo doprava kdyz brzdis, neco takoveho nepocitujes??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.