Jan Tichy Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 (editace) Zdravim mam dotaz kdo mate ambiente expierence verze mate tam paket pro spatne cesty ? protoze konfigurator ukazuje ze tato polozka je za priplatek ve verzy Ambiente za 5300 ale ve seznamu zakladni vybavy je tato polozka " provedeni pro spatne cesty" v zakladu mrknete pod motor zda tam je kryt ? diky v zakladu ma byt zadelany kryt motoru spodni a kryty pod podlahou a male ochrane kryty na zadni naprave, bud v tom maji peknej bordel nebo nevim.. Editováno: 16. Duben 2010, autor: Jan Tichy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Uz jste to videli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetifan Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 (editace) Dobreee, kde si to zohnal - na webe "skoda-auto. com, de, cz, sk" som nic take nenasiel... ;-) Editováno: 2. Červen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radoo Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 (editace) Zdravím ja mám dokúpený paket pre zlé cesty a pod motorom mám pancierový plech a všetky plasty ktoré spomínaš ale kryt motora je tuším aj v základe ale plastový Editováno: 16. Červen 2010, autor: radoo necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 Uz jsem nasel i ceny . http://www.shop.autosport-kucera.cz/skoda-yeti/vnejsi-vybava/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 Uz jsem nasel i ceny . http://www.shop.autosport-kucera.cz/skoda-yeti/vnejsi-vybava/ Wow, dikes, to som hladal.. minuly tyzden som to videl na jednom červenom, vyzerá to skvelo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 Už je to aj na origo škodovkovej stránke. A inač - ani tieto Milotecové nevyzerajú zle, akurát tá cena v D.. (konečne som to našiel na ofic. stránke) http://milotec.de/index.php?cat=c343_Yeti.html&XTCsid=e9ce0870ae08ef4c627329c8246c2814 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kozubok Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 Dnes som mal moznost sa zviest a lepsie si obzriet Yetiho. Ma mat paket na zle cesty. Ked som ten podvozok obzeral tak som zistil ze su tam cierne kryty pod motorom a po bokoch podvozku. Len na poklep sa mi skor zdali plastove. Teda ako plech mi to rozhodne nepripadalo. Mohol by sem niekto hodit foto podvozku s paketom a aj bez paketu. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 (editace) Bez. http://www.k-report.net/ukazobrazek.php?soubor=490904.jpg&httpref=54342/59686 Editováno: 16. Říjen 2010, autor: Tomino Men. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radoo Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Dnes som mal moznost sa zviest a lepsie si obzriet Yetiho. Ma mat paket na zle cesty. Ked som ten podvozok obzeral tak som zistil ze su tam cierne kryty pod motorom a po bokoch podvozku. Len na poklep sa mi skor zdali plastove. Teda ako plech mi to rozhodne nepripadalo. Mohol by sem niekto hodit foto podvozku s paketom a aj bez paketu. Dik. Ak je v aute paket pre zlé cesty tak je pod motorom silný 2mm hrubý plech vraj spevnené plasty pod celou podlahou a plasty pod zadné ramená. Dúfam že bude na tých fotkách niečo vidieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radoo Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Dnes som mal moznost sa zviest a lepsie si obzriet Yetiho. Ma mat paket na zle cesty. Ked som ten podvozok obzeral tak som zistil ze su tam cierne kryty pod motorom a po bokoch podvozku. Len na poklep sa mi skor zdali plastove. Teda ako plech mi to rozhodne nepripadalo. Mohol by sem niekto hodit foto podvozku s paketom a aj bez paketu. Dik. Ak je v aute paket pre zlé cesty tak je pod motorom silný 2mm hrubý plech vraj spevnené plasty pod celou podlahou a plasty pod zadné ramená. Dúfam že bude na tých fotkách niečo vidieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kozubok Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Dik za foto. Vypada to ako paket ktory som videl na tom Yetim. Ked bude moznost este si ho obzriem. Snad Tomino Men by sa vedel vyjadrit ci tam vidi nejaky rozdiel, kedze ma auto bez paketu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Jj, ja tam bohužiaľ nemám krytované tie zadné ramená a ani podlahu. Ale to vpredu mám. Neviem, či je to len tenšie, ale mám tam také dačo. A nanešťastie mám aj strhnutý "alobal" (no, cca. 0.4 mm hrubý plech ) ktorý slúži ako tepelná izolácia. Na jednom mieste je zhruba 2cm zvlnený a natrhnutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radoo Vloženo 19. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 Jj, ja tam bohužiaľ nemám krytované tie zadné ramená a ani podlahu. Ale to vpredu mám. Neviem, či je to len tenšie, ale mám tam také dačo. A nanešťastie mám aj strhnutý "alobal" (no, cca. 0.4 mm hrubý plech ) ktorý slúži ako tepelná izolácia. Na jednom mieste je zhruba 2cm zvlnený a natrhnutý. To ľahko zistíš až budeš meniť olej lebo ten plech pod motorom má asi 15 kg a plast má asi tak odhadom 1 kg. Na tej tvojej fotke je asi plast pod motorom ale podlahu krytú máš len sú to vraj také mäkšie plasty.Ten paket sa u 4x4 určiťe oplatí obiednať. Pri novom aute je to iba 165 euro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuck321 Vloženo 28. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 Zdravím, nemám ho dlouho a už sem si zrušil oplastování podvozku, (jako by pod řidičem) je tam seriové číslo 1K0825711, nemůžu tento díl nikde na internetu najít, nevíte prosím někdo kde to najdu, nebo jestli už ho někdo kupoval ? Díky za všechny rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.