Martin Staníček Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Mám dotaz na jeden či spíše dva problémy..vypadává mi signál ze snímače teploty chl. kapaliny...funguje a najednou přestane ukazovat..a někdy pak zase funguje a tak dookola..při napojení na diagnostiku píše teď nevím přesně ale velký signál..což značí buď zkrat na kostru, nbeo vadné vedení nebo špatný snímač..ale kdyby to byl snímač nebo vedení asi by to nešlo pořád. U lambda sondy je podobný problém..taky chvilku svítí kontrolka emisí a pak zhasne..ale na diagnostice to píše opačnou věc..příliš malý signál..což jsou stejné závady až na zkratu na + Obě závady se hlavně projevují když je vlhko a prší..nevím jestli to je společné s tím, protože jinak je klid. Neví někdo co by to mohlo způsobovat a jak to odstranit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4st Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 (editace) Mám stejný problém, vyřešil jste to nějak? Editováno: 5. Únor 2014, autor: Tom4st Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Napiš čo piše diagnostika a o aky motor sa jedna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@v3 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Jak řekl hubo44 napiš kód poruchy a motorizaci. Ať víme více. Jinak podle popisu jsem měl stejný problém, ale u té lambda nevím co mi to už přesně psalo. Čidlo chodilo skokově. Vyměnil jsem a po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gloomik Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Tak mně dnes měnili snímač teploty chl. kapaliny. Sice žádný problém nebyl, ale diagnostika vyhodnotila chybu, tak ho vyměnili. Chyba byla 16502 P0118 035 - Snímač teploty chladící kapaliny - G62 signál příliš velký a to jsem tam jel s vadnou cívkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.