xavian Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 Při demontáži předních kol jsem zjistil deformaci pravého silentbloku na propojovací tiči stabilizátoru viz. příloha. Tyč v místě bloku je dost rezavá, lehce jsem ji namáz vazelínou, dále se zřejmě občas dotýká dalšího dílu = odřenina/foto/. Na pravé straně je na tyči doraz, ale je to vše směrem od bloku, je to tak správně? Při jízdě není zatím nic znát. Co doporučujete s tím dělat . Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xavian Vloženo 20. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 Při demontáži předních kol jsem zjistil deformaci pravého silentbloku na propojovací tiči stabilizátoru viz. příloha. Tyč v místě bloku je dost rezavá, lehce jsem ji namáz vazelínou, dále se zřejmě občas dotýká dalšího dílu = odřenina/foto/. Na pravé straně je na tyči doraz, ale je to vše směrem od bloku, je to tak správně? Při jízdě není zatím nic znát. Co doporučujete s tím dělat . Děkuju levá strana = doraz na tyči - oprava v textu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xavian Vloženo 20. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 Při demontáži předních kol jsem zjistil deformaci pravého silentbloku na propojovací tiči stabilizátoru viz. příloha. Tyč v místě bloku je dost rezavá, lehce jsem ji namáz vazelínou, dále se zřejmě občas dotýká dalšího dílu = odřenina/foto/. Na pravé straně je na tyči doraz, ale je to vše směrem od bloku, je to tak správně? Při jízdě není zatím nic znát. Co doporučujete s tím dělat . Děkuju škoda fábie 1,4 Mpi 50Kw combi 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Obávám se, že máš starší typ stablizátoru, který Ti začal "cestovat tak, jak ho při zatáčení tahají tlumiče. Bude nutná oprava. Záleží to na tom, kolik máš na to financí. Jedno z řešení při ponechání tohoto původního je umítit stabík přesne doprostřed a navařit tam podložky a koupit nové gumy stabíku s menším průměrem. Nicméně hledej na fóru, jsou tu i obrázky. (Fotky jsou od Cosbyho.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 U starého brání posunu plastová objímka (ta ale praskne a vypadne), u nového to drží kovová podložka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xavian Vloženo 21. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Obávám se, že máš starší typ stablizátoru, který Ti začal "cestovat tak, jak ho při zatáčení tahají tlumiče. Bude nutná oprava. Záleží to na tom, kolik máš na to financí. Jedno z řešení při ponechání tohoto původního je umítit stabík přesne doprostřed a navařit tam podložky a koupit nové gumy stabíku s menším průměrem.Nicméně hledej na fóru, jsou tu i obrázky. (Fotky jsou od Cosbyho.) Děkuju za odpověď. Kolik stojí nový stabilizátor komplet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Nevím přesně. Já už měl na autě nový. Řekl bych tak kolem pěti litrů. To Ti ale poradí zkušenější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkArt Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Obávám se, že máš starší typ stablizátoru, který Ti začal "cestovat tak, jak ho při zatáčení tahají tlumiče. Bude nutná oprava. Záleží to na tom, kolik máš na to financí. Jedno z řešení při ponechání tohoto původního je umítit stabík přesne doprostřed a navařit tam podložky a koupit nové gumy stabíku s menším průměrem.Nicméně hledej na fóru, jsou tu i obrázky. (Fotky jsou od Cosbyho.) Děkuju za odpověď. Kolik stojí nový stabilizátor komplet? v BenCar mi přijímací technik říkal že to přijde na cca 2tis kč i s prací . nová tyč+práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.