login Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 Zdravím přátelé Potřeboval bych poradit. Napojil jsem kolegovu Octavii na diagnostiku a vyhodilo mi to tyto chyby:4 Nalezeny chyby: 16500 - Snimac teploty chladici kapaliny (G62) Nesmyslny signal 00561 - Přizpůsobení složení směsi - překročena mez adaptace aditivní/multiplikativní Nedosažena mez adaptace aditiv./multiplikat 16514 - Sonda 1 - řada válců 1 - elektrická závada v obvodu 17916 - Naučená hodnota systému volnoběhu dosáhla spodní mez Neví někdo co to je? Hlavně mě zajímá ta 2. a 3. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leguan504 Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 (editace) ahoj tak ta trojka je přerušení nebo zkrat na kostru-lambda sonda vadna Editováno: 22. Květen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
login Vloženo 22. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 Ok díky moc, dost si mi pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JozefG Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 Čo tak napísať o aký motor sa jedna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.