Forest Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Čau všichni.Mám Felicii 6/2000 a nejde mě zavřít přední kapota (většinou jen na půl).Někdy ji zavřu na poprvé,ale většinou až po dlouhém laborování.Nevíte jak na to?Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 urcite si nastav dobre zamek - proste stim cachruj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 urcite si nastav dobre zamek - proste stim cachruj tak tak... nic jinýho nás nenapadá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Tyler Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Mně teda ještě napadá, že mohly povolit šrouby uchycení kapoty a celá se trochu pohnula...už se mi to kdysi stalo (teda ne na Felicii, ale to je asi jedno). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Forest Vloženo 23. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Tak už jsem na to přišel!Byla prasklá pružina.Dík všem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.