Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Já mám dlouhodobý průměr 8.8 po přezutí na užší zimní, jinak na letních 235/40/R18 to mám za 9 rovných. Je to hodně závislé na trase, po které se jezdí. pul roku jsem jezdil na Brno dá se říct po rovince 30km tam, 30 zpět a měl jsem průměr 7,6, přičemž při cestě do Brna to bylo lehce z kopce, takže budik ukazoval před prací klidně 6,3. Ted po přestěhování je trasa sice také +-30km do Brna, nicméně jedu pul cesty spíše do kopců a mám průměr těch 8.8. Podotýkám, že auto rozhodně nijak nešetřím, Dálnice 140km/h a na okrskách beru cokoliv se předemnou objeví, samozřejmě zase s citem :D. Když jsem auto koupil a jel jsem povozit kamaráda s tím, že jsem tomu dával fakt saze a držel auto neustále okolo 4500-6000 toček, tak spotřeba výrazně stoupla a to jsem poprvé zjistil, jak dokáže RSka za hodinu takové jízdy spapat 30 litrů benzinu na ani ne 100 kilometrové trase.

Upraveno od Amimous

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.