dbaa Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Dal jsem si chipek do OII 1.9tdi, ale spotreba sla v prumeru o 0,5 - 1 l nahoru:-( Dela vam to vsem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 a nebude to jen efekt toho, ze to tedkon vic "prohanis" a tak to stouplo v dusledku toho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar.tan Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 Je něco pravdy na tom, že po chipu dojde ke snížení spotřeby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Ahoj,spotřeba se nesniži... jen mas vetsi kroutak tak to tolik nehonis a tim klesne cca spotreba o 15% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Ahoj, také by mě zajímala spotřeba po chipu. Chipovat bych nechtěl ani tak kvůli výkonu (nejsem závodník, takhle mi to stačí), ale právě kvůli spotřebě. Dám příklad - jezdím Praha - Hradec Králové po D11, celou cestu na tempomat, tudíž není spotřeba ovlivněná tím, jak na to šlapu nebo nešlapu. Jak by to vypadalo po chipu? Stejně? Lépe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.